GLAVNA ZVIJEZDA

Nitko joj ne bi dao 77: Susan Sarandon blistala u haljini efektnog dekoltea

04.06.2024 u 10:01

  • +3

Susan Sarandon

Izvor: Profimedia / Autor: JOSÉ OLIVA / CONTACTOPHOTO / EUROPA PRESS / MEGA / THE MEGA AGENCY / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Susan Sarandon postala je jednom od glavnih protagonistica 12. izdanja dodjele nagrada Elle Style Awards u Španjolskoj

Od davne 1970. godine, kada je debitirala na kinoplatnu ,pa sve do danas, američka glumica i producentica Susan Sarandon jasan je primjer da stil i talent nikada ne izlaze iz mode.

Njezinoj bogatoj karijeri španjolski magazin Elle na poseban način odlučio je odati počast, dodjelom nagrade za životno djelo u madridskoj galeriji Centro Cibeles, u sklopu 12. dodjele Elle Style Awards.

Priznanje Sarandon na pozornici je uručio čuveni španjolski redatelj Pedro Almodovar, a zvijezda filma 'Thelma i Louise' tim je povodom plijenila elegancijom u crnom.

Uoči svečane dodjele, crvenim tepihom u Madridu prodefilirala je u svjetlucavoj, crnoj haljini, sa efektnim dizajnom dekoltea u znaku kosog proreza.

Ovu svečanu kreaciju na 77- godišnjoj Sarandon potpisuje talijanski kralj elegancije, Giorgio Armani, a njezina dužina do gležnjeva otkrila je par crnih sandala s križnim remenčićima.

Raspuštena, valovita kosa uz make-up s crvenim ružom njezino glamurozno izdanje učinilo je besprijekornim.

Sredinom ožujka ove godine, Sarandon je s kolegicom Geenom Davis obilježila 33. obljetnicu filma 'Thelma i Louise', nastalog pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta.

  • +3
Geena Davis i Susan Sarandon Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lovekin for / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Thelma & Louise' smatra se znamenitim feminističkim filmom, kao i projektom koji je mladom Bradu Pittu dao prvu veliku filmsku ulogu. Zaradio je impresivnih 45,4 milijuna dolara na blagajnama. Sarandon i Davis dale su blagoslov za nadolazeći istoimeni mjuzikl, u kojem bi glavne uloge trebale pripasti Amandi Seyfried i Evan Rachel Wood, a premijera se očekuje ove godine.