CHRISTIE BRINKLEY

Nekada je vladala modnim pistama, a 70-godišnja plavuša i danas oduzima dah

06.06.2024 u 15:10

  • +4

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: INSTAR IMAGES / MM/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Poput 74- godišnje dizajnerice Vere Wang, slavna Christie Brinkley u sedmom desetljeću života podjednako oduševljava mladolikim izgledom

U eri ludih 70-ih i 80-ih godina slovila je za jednog do najtraženijih supermodela. Brojni je pamte kao ljepoticu s naslovnica časopisa Sports Illustrated, ali i kao 'Uptown Girl' iz videospota glazbenika Billyja Joela.

Christie Brinkley u modnom svijetu prisutna je i danas, a s navršenih 70 godina početkom veljače, javnost ne prestaje fascinirati mladolikim izgledom.

Poput modne ikone Vere Wang, ova slavna plavuša postala je jednom od glavnih zvijezdi ovogodišnje dodjele nagrada Fragrance Foundation Awards u New Yorku.

Po uzoru na slavne dame okupljene na filmskom festivalu u Cannesu, na spomenutoj dodjeli servirala je duh starog Hollywooda, pojavom u elegantnoj, crno-bijeloj kreaciji.

Sa golim ramenima i sirena krojem, isticala se detaljem bijelog pojasa na struku koji se pružao do poda, dok je frizurom blagih valova i make-upom s crvenim ružem na usnama dodatno istaknula retro dojam.

'Ono što radite svakoga dana odredit će i koliko ćete u konačnici biti zdravi i živahni. O vama sve ovisi. Sve je u vašim rukama', izjavila je svojedobno u intervjuu za People, ističući kako je za mladoliki izgled najvažnije dobro se naspavati, jesti organsku hranu, hidratizirati se te njegovati kožu 24 sata dnevno.

Ono što je odavno priznala je da je samo jednom pristala na botoks, no da joj se rezultat istog nije svidio: 'Ne koristim botoks. Volim imati prirodne ekspresije lica.' Ipak, to ne znači da ne voli ostale razne kozmetičke zahvate, kao i razne filere: 'Starim svojim tempom i volim to što danas možemo birati kako želimo stariti', zaključila je.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia; Montaža Neven Bučević