MODNA IKONA

Vera Wang kao da ne stari: Uskoro slavi 75. rođendan, a ovim je izdanjem sve oduševila

06.06.2024 u 11:56

  • +5

Vera Wang

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Newswire / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Američka modna ikona, poznata po svojim raskošnim vjenčanim kreacijama, čini se da je otkrila izvor mladosti

Proslavljena dizajnerica vjenčanica, Vera Wang, još jednom je izazvala oduševljenje svojim izgledom zbog kojeg su mnogi zaključili kako uopće ne stari.

U lipnju će proslaviti 75. rođendan, a nakon što je pratitelje na Instagramu ovih dana oduševila izgledom u bijelom badiću, isto joj je pošlo za rukom dolaskom na novo izdanje dodjele nagrada Fragrance Foundation Awards u New Yorku.

Osim sa vjenčanicama koje su san svake buduće mladenke, Vera Wang može se pohvaliti i linijom parfema s vlastitim potpisom. Sa novom kampanjom u kojoj nastupa u ulozi modela, ova 74- godišnjakinja nedavno je predstavila novo izdanje parfema 'Rock Princess', sa crno-žutom bočicom u obliku srca, a upravo ona poslužila joj je kao glavna inspiracija za novo izdanje.

Na svečanoj dodjeli nagrada u New Yorku tako je dominirala u haljini s vlastitim potpisom, ukrašenoj dramatičnim detaljem žutog perja pri dnu i dubokim prorezom pojačanim crnom trakom na poprsju.

Kada je riječ o njezinim tajnama za vitku figuru, nevjerojatno ali ova zvijezda računa na McDonald's, krafne i votku.

'Jedem McDonald's, apsolutno', u listopadu prošle godine izjavila je za američki Page Six, rekavši da će ga 'naručivati ​​svaki dan tijekom dva tjedna' prije nego što promijeni prehranu. Krafne su joj također omiljene, a godine 2020. svojim pratiteljima na Instagramu otkrila je fontanu svoje mladosti koja uključuje 'posao, spavanje, koktel s votkom i malo sunca'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević