tako chic

Kći Nicole Kidman stajlingom je opet zasjenila majku, a hit tenisica se ne odriče

31.07.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Nicole Kidman i njezin suprug Keith Urban svoje kćeri dugo je vremena čuvala od očiju javnosti. No, otkako se s njima pojavila na Olimpijskim igrama u Parizu, svijet ne prestaje brujiti o njima, pogotovo o 16-godišnjoj Sunday Rose koja je još jednom zasjenila svoju slavnu majku

Olimpijske igre 2024. koje se održavaju u Parizu Nicole Kidman je iskoristila za obiteljski izlet. Nakon što su tijekom vikenda Nicole Kidman i Keith Urban sa kćerima, 16-godišnjom Sunday Rose i 13-godišnjom Faith Margaret prisustvovali su ženskom finalu uličnog skateboardinga, skladna obitelj Kidman-Urban osvojila je ulaznice za jedan od najočekivanijih događaja: timsko finale ženske gimnastike.

Naravno, Kidman je na događaj stigla spremna bodriti sportaše u velikom stilu. Glumica je nosila prozirnu bluzu boje slonovače s redom volana sprijeda uvučenu u par plavih traperica visokog struka Ravne cipele u boji vina te torbica svijetle smeđe nijanse upotpunili su stajling.

A tik iza nje je bila Sunday Rose koja ponovno oduševila svojom pojavom. Ovog puta u crnim krojenim hlačama, prsluku otvorenih leđa i Adidas Gazelle tenisicama za besprijekoran chic dnevni stajling.

Tijekom natjecanja, Kidman i njezin suprug Urban viđeni su kako sjede na tribinama uz svoje kćeri, Faith Margaret i Sunday Rose. U jednom je trenutku country pjevač podigao je mobitel kako bi snimio obiteljski selfie.

Ranije ovog tjedna. U društvu 16-godišnje Sunday Rose, australska glumica pojavila se na događanju koje je u Parizu organizirao jedan od najpoznatijih brendova luksuznih satova, Omega, čija je Nicole ambasadorica već godinama. Majka i kći stigle su zajedno na crveni tepih i na opće oduševljenje fotografa pozirale za njih.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Nicole je izgledala sjajno u kombinaciji bijelog Valentino kratkog topa i suknje, dok je njezina kći Sunday također je nosila odgovarajući komplet koji se sastojao od sivog prsluka i hlača.

Kćeri Nicole Kidman i Keitha Urbana počele su posjećivati ​​sve više događanja sa svojim slavnim roditeljima. Ranije ove godine, lijepe djevojke su podržali svoju mamu na gala dodjeli nagrade AFI za životno djelo, gdje je Kidman nagrađena za svoju slavnu karijeru.

  • +8
Nicole Kidman i Sunday Rose Izvor: Profimedia / Autor: Poitout Florian/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia