za sve prigode

Izvadite ih iz ormara: Ove suknje nosit će se sve do zime

04.09.2024 u 19:46

Bionic
Reading

Kožne suknje pravi su modni klasik koji ne poznaje prolaznost trendova. Nose se na svaki tip obuće i gotovo u svim prigodama

Manekenka i trendseterica Emily Ratajkowski uvijek pronađe modni komad koji je kao stvoren za nadolazeću sezonu, bilo da je riječ o zimskim čizmama, ljetnim haljinama ili suknjama kao stvorenima za naredne mjesece.

Sjajnu kombinaciju pokazala je u street style outfitu na Tjednu mode u New Yorka, blistajući u all black izdanju s kožnom suknjom u prvom planu.

Crne kožne suknje bezvremenski su klasik

Upravo je ovaj komad savršen za nadolazeće prijelazno razdoblje, a velika prednost je i lako usklađivanje s visokim čizmama i dugačkim kaputima i jaknama tijekom hladnijih zimskih dana.

Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: © Elder Ordonez / INSTAR Images / Profimedia

To ih čini komadom koji se praktično može nositi od kasnog ljeta pa sve do ranog proljeća i novih toplijih dana. Drugim riječima, ako ste među brojnim modnim zaljubljenicama koje dobro znaju da je riječ o must have komadu i posjeduju barem jedan model u ormaru - sad je vrijeme da ga izvadite i pripremite za nove jesenske kombinacije.

Ako, pak, kožnu suknju još ne posjedujete, na listu za šoping svakako je dodajte jer ćete time obogatiti svoju garderobu komadom koji se beskrajno lako stilizira i podiže svaki outfit.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kako nositi kožnu suknju?

Naime, ove suknje divno izgledaju u spoju s tenisicama i niskim udobnim cipelama poput mokasinki ili ženstvenih balerinki, a besprijekorno pristaju i visokim čizmama, kao što ih je stilizirala lijepa brineta. Emily je svoj model crne kožne suknje dodatno podignula i crvenom tobricom te vješto uskladila s crnim topom skraćene duljine.

Osim toga, prikladne su za nošenje od ureda do večernjih izlazaka ili ležernih šetnji gradom u kombinacijama urbanog stila, što znači da ćete ih nositi u toliko prigoda da njihovu kupovinu sigurno nećete požaliti.

  • +9
Kožne suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo