izgleda tako dobro

Bijela čipkasta suknja jedina je stvar koju trebate kupiti prije kraja ljeta

27.08.2024 u 07:08

Bionic
Reading

Modni stručnjaci i influenceri poprilično su jasni: bijela čipkasta suknja novi je ultimativni basic komad u ormaru koji se tako lako nosi u svakoj prilici. Ako je uvrstite u svoj ormar, ne morate se nužno opredijeliti za čistu romantiku - u kombinaciji s dugim majicama i tenisicama ove suknje su jesenski hit

Jedan pogled na ormare popularnih trendseterica i diktatorica trendova otkriva novi trend na pomolu, a riječ je o bijeloj čipkastoj suknji.

Iako na prvu možda ne zvuči toliko laskavo, osim možda za vjenčanje, ovaj odjevni predmet je postao najpoželjniji ove sezone, a krivnja leži, naravno, na influencerima, stilistima i modnim stručnjacima koji su od njega napravili svoju ljetnu uniformu. Tome je pridonijela i Zara, čiji su se modeli već razgrabili s polica.

Novi hit sezone

Ako su bijele suknje dominirale trendovima cijele ove godine, nova prozirna verzija postala je novi favorit. Ovaj trend potaknut je pomalo kontroverznim 'no pants' trendom koji je zahvatio redove slavnih i poznatih, a čipkasta suknja postala je najpraktičnija verzija tog trenda.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Kako bi donje rublje, ipak, ostalo skriveno, prozirni donji dijelovi često su spojeni s dugim majicama koje krasi natpisi ili kakav grafički print.

A sada s povratkom boho trenda na modnu pozornicu, bijele čipkaste suknje dobile su dodatni vjetar u leđa i postale ultimativni modni komad za jesenske dane.

Bijele čipkaste suknje zavladale su street styleom

Najupečatljivije street style kombinacije uključuju bijele čipkaste suknje, a oni koji modu imaju u malom prstu kombiniraju je s dugim odjevnim komadima.

Majice kratkih rukava, košulje, jakne, pa čak i trenirke... sve je prihvatljivo sve dok je pokriveno donje rublje, a prozirnost tkanine otkriva noge, a oni najhrabriji mogu pokazati i bodi koji se vrlo često nosi uz ove suknje.

Uz to, zaljubljenice u modu kombiniraju bijele suknje sa svim vrstama cipela, do balerinki pa do neizostavnih tenisica za potpuni casual look.

Gdje kupiti bijelu čipkastu suknju

Hit verzije čipkaste suknje zavladale su policama kako popularnih high street dućana tako i luksuznih brendova. Zara je uspjela rasprodati svoju (unatoč činjenici da je potpuno prozirna i nema podstavu), a slične verzije se mogu naći i kod drugih high street dućana, od Massimi Duttija do Stradivariusa, ali njihove luksuznije varijante nude Prada, Zimmermann, Oscar de la Renta i slični.

  • +8
Bijele čipkaste suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo