Izgleda senzacionalno

Amal Clooney oduševila u chic izdanju: Od topa, suknje pa do sandala - sve je pun pogodak

26.08.2024 u 11:12

Bionic
Reading

Amal Clooney stekla je popularnost prije više od deset godina spetljavši se s jednim od najvećih holivudskih srcolomaca. Ovaj put paparazzi su odvjetnicu 'uhvatili' bez dragog ali u društvu prijatelja i to u savršenom stajlngu

Tijekom godina George Clooney stekao reputaciju velikog zavonika i najvećeg srcolomca u show businessu. Tijekom godina Clooney se pojavio u brojnim filmovima, učvrstivši svoju poziciju jednog od najutjecajnijih osoba u Hollywoodu. Osim njegovih glumačkih postignuća, obožavatelji pomno prate i privatne pothvate 62-godišnje zvijezde.

Ljubav daleko od svjetla reflektora

Od 1989. do 1994. godine George je bio u braku s Taliom Balsam, a nakon razvoda mnogi su smatrali da niti jedna žena više ne može osvojiti njegovo srce. No, nakon brojnih, više ili manje burnih romansi, Clooney je upoznao Amal Alamuddin, odvjetnicu libanonsko-britanskog podrijetla. Lijepa Amal odmah je privukla pažnju javnosti svojim besprijekornim izgledom i stilom, no njezina akademska postignuća i poslovni pothvati također izazivaju divljenje. Godine 2014. Clooney i Alamuddin su se zaručili, što je postalo jedan od najkomentiranijih događaja godine. Nekoliko mjeseci kasnije, 27. rujna 2014., par je formalizirao svoju vezu. Godine 2017. rodila su im se djeca - blizanci Alexander i Ella.

  • +10
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Amal Clooney 'uhvaćena' na jezeru Como

George i Amal svoju vezu drže podalje od svjetla reflektora, a svako njihovo pojavljivanje u javnosti izaziva veliki zanimanje. A ovog puta paparazzi su poznatu odvjetnicu zatekli na ručku s prijateljicama, a bez slavnog supruga. Veselo društvo uživalo je u pogledu na pitoreskno jezero Como, gdje su uz pokoju čašu vina i slasne zalogaje našle vremena za šetnju i razgovor.

Komplet s potpisom Giambattiste Vallija

Amal Clooney, kao i obično, pokazala je pomno osmišljen outfit - tog je dana nosila bijelu suknju s prorezima savršeno uparenu s pripadajućim topom s potpisom Giambattiste Vallija. Suknja s prorezima isticala se i ukrasima od zlatnih pletenica koje su je obrubljivale, a ovaj savršeno ženstven i elegantan komad uparila je kratkim rupičastim topom u boji starog zlata s istim ukrasnim pletenim rubovima. Vro laskava i elegantna kombinacija, koja se savršeno slaže s Amalinim prepoznatljivim chic stilom, dio je Giambattisa Valli kolekcije predstavljene za proljeće/ljeto 2023. godine, a Amal ju je upotpunila najelegantnijim sandalama – besprijekornim slingback sandalama u bijelom boji te dodala bezvremensku Chloe torbicu te damski šešir širokog oboda.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević