OBITELJ NA PRVOM MJESTU

George Clooney otkrio na koji su način djeca utjecala na njegovu karijeru

17.08.2024 u 14:32

Bionic
Reading

Usprkos tome što oboje imaju impresivne karijere i nakrcan poslovni raspored, George Clooney i njegova supruga Amal, uvijek rado ističu da su im djeca, blizanci Alexander i Ella centar njihovog svijeta

Poznati par, koji se vjenčao 2014., ponosni su roditelji sedmogodišnjih blizancaca Alexandera i Elle, te se jako trude zaštititi svoju privatnost od svjetla reflektora.

U nedavnom je intervjuu za GQ, 63-godišnji rekao da je njegovo dvoje djece također utjecalo na promjenu putanje njegove karijere kako su odrastala. George je iskreno govorio o svojoj odluci da se udalji od režiranja velikih holivudskih projekata tijekom posljednjeg desetljeća, te se radije usredotočio na glumačke uloge kao prioritet.

'Glavni razlog je to što kad režirate filmove vi ste stalno negdje na putu, a sada su moja djeca u školskoj dobi. Nećemo ih sad izvući iz škole i trčkarati okolo za poslovima', jasno je rekao George.

Dodao je da sve sve promijenilo kako su njihovi blizanci krenuli sa školskim obvezama. 'Prije toga su mogli jednostavno poći s nama i svi bismo otišli. No to je sada drugačije. Sada ću se vjerojatno usredotočiti na druge stvari, poput glume', iskren je glumac koji je između ostalog proslavio i ulogom u seriji 'Hitna služba'.

Posve je jasno kako će zvijezda 'Oceanovih 11' biti voljniji pojaviti se u glumačkoj postavi drugih, umjesto da sam rukovodi primjerice snimanjem visokobudžetnog blockbustera.

U svakom slučaju George ima pune ruke posla: igrat će u glumačkoj ekipi novog filma o Noahu Baumbachu, koji tek treba dobiti naslov, a također se pojavljuje uz Brada u novom filmu Apple TV+, Wolfs.

NEĆE, PA NEĆE

Tvrdoglavi Nelson: Novi član obitelji zadaje prave muke Clooneyjevima

Pogledaj galeriju

Osim toga, Clooney bi trebao debitirati na Broadwayu sljedeće godine u kazališnoj adaptaciji njegovog filma iz 2005. Laku noć i sretno.

Glumac je objasnio i kako je vrlo zaštitnički nastrojen prema svojoj djeci te da je potreban naporan rad da ostanu anonimni za javnost i medije.

'Cilj mi je pokušati ih zaštititi. Ne želim slike svoje djece okolo. Bavimo se vrlo ozbiljnim temama, s vrlo ozbiljnim negativcima, i ne želimo imati fotografije naše djece vani. Stoga se moramo potruditi da ostanemo privatni, a to je teško, kao što i sami možete zamisliti', istaknuo je.

George i Amal (46), koja je odvjetnica za ljudska prava i profesorica prava, puno vremena provode u Europi što svakako pomaže kada je u pitanju njihova privatnost. Par posjeduje zadivljujući dvorac u Brignolesu, u Provansi, koji se nalazi na ogromnom posjedu. 

Kupili su tamo kuću, procijenjenu na oko 8,3 milijuna dolara, 2021. godine i od tada u njoj mirno žive. Clooneyjevi su se, kako se pisalo, dobro uklopili s lokalnim stanovništvom i često ih se vidi kako svraćaju u lokalne pekare i restorane u tom idiličnom i tihom gradu smještenom na jugu Francuske.

Par također ima ogroman kompleks vila u Lagliu, na jezeru Como u sjevernoj Italiji, a imaju i vilu u mirnom mjestašcu Sonning, u Engleskoj.