katie holmes

Krši sva modna pravila i svi se žele odijevati poput nje: Kraljica ulične mode spaja nespojivo

28.08.2024 u 08:23

Bionic
Reading

Katie Holmes izgleda je vrlo chic za vrijeme još jedne solo šetnje ulicama New Yorka. Glumica, koja s razlogom nosi titulu kraljice ulične mode, i ovog puta je pokazala kako za nju uvriježena modna pravila ne vrijede

Glumica Katie Holmes, koja je zahvaljujući svom modnom stilu zaradila titulu kraljice ulične mode, redovito servira upečatljive modne kombinacije.

Spoj ležernosti i chica

Katie najčešće poseže za udobnim i chic komadima koji odolijevaju prolaznim trendovima, a kada pronađe savršen komad, poput balerinki, torbe ili traperica, nosi ga čitave sezone, uz sve iz ormara. A pri tome se ne boji i najhrabrijih kombinacija, poput nedavnog spoja trenirke i košulje životinjskog uzorka.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Nespojivo je spojivo

No, ovog puta izbor je pao na košulju i suknju, a u Katieinoj izvedbi bila je to blijedoplava traper košulju nošena uz dugu zelenu suknju. Stajling su upotpunile crne ravne balerinke iz kojih ne izlazi posljednjih tjedana, a na ramenu je nosila blijedo smeđu kožnu torbu s potpisom omiljenog joj Khaitea te torbu za knjige.

S malo šminke i velikim sunčanim naočalama koje su joj pokrivale lice, Katie je izgledala vrlo ležerno, no ne dovoljno da prođe nezamijećeno u središtu Manhattana.

  • +7
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

I dok se košulje na suknje uglavnom nose uvučene u struku i kreiraju elegantan look, Katie je i ovog puta stajlingu dala vlastiti, prepoznatljiv pečat. Košulju je nosila preko ruba suknje, s djelomično zakopčanim gumbima što je čitavom stajlingu dalo vrlo ležeran prizvuk.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Uvijek vjerna svom stilu

Inače, sama Katie Holmes kaže da je izuzetno polaskana pažnjom koju dobiva zbog svog modnog stila, ali i da ne želi da joj Hollywood diktira način na koji živi ili se oblači. 'Moda je stvarno velika, a prije nije bila', rekla je u razgovoru za Town and Country. 'Kao glumica, nisi nužno bila stalno fotografirana na ulici. Sada je drugačije i laska mi, ali ne mijenja način na koji živim ili se oblačim. Odlučna sam u tome da imam život i ne dopuštam da ova industrija diktira odluke koje su jednostavne poput onoga što nosim ili komplicirane poput onoga što radim. Ne želiš se ničega bojati, zar ne?', dodala je.

  • +3
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Diamond / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia