kakva uživancija

Bojana Gregorić Vejzović se javila s mora: Tepaju joj da je kao djevojčica

22.08.2024 u 13:00

Bionic
Reading

Domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović pokazala je da za nju ljeto još nije gotovo pa se nasmijana javila s Pelješca

U Hrvatskoj kao da je nekako uvriježeno da ljeto završava nakon blagdana Velike Gospe, no na Instagramu se još uvijek može pronaći sretnika koji još uvijek uživaju u našem lijepom plavom moru. Jedna od tih sretnica je i domaća glumica Bojana Gregorić Vejzović koja je s pratiteljima podijelila kako izgleda njezin raj na Pelješcu.

Lijepa je glumica kazališta Gavella prije nekoliko dana uživala u Sarajevu na Filmskom festivalu, a obožavatelje je oduševila jednim od svojih najboljih stajlinga. Na crvenom je tepihu zablistala u uskoj mini haljini kojom je istaknula besprijekornu figuru i 'nemoguće' duge noge, a sve je još slađe kada je riječ o fantastičnoj kreaciji omiljenog domaćeg brenda eNVy room.

Bojana Gregorić Vejzović još uvijek uživa na moru

Povratak iz Sarajeva za glumicu nije značio povratak zagrebačkom asfaltu, već toplom jugu na kojem rado odmara.

Gregorić Vejzović je tako 'ukrala' još nekoliko dana ljeta pa objavila fotografiju kako uživa u vožnji brodićem na Pelješcu. Nasmijano lice pokazatelj je dobrog raspoloženja domaće glumice, a obožavatelji su je i ovaj put obasuli brojnim komplimentima, uključujući i onaj u kojem su rekli da izgleda 'kao curica'.

NA CRVENOM TEPIHU

Bojana Gregorić Vejzović izgleda kao milijun dolara: Stajling o kojem će se još dugo govoriti

Pogledaj galeriju

Povratkom u Zagreb glumica se vraća i svojim glumačkim angažmanima te ćemo je već u rujnu moći gledati u predstavi 'Prosjačka opera', prema djelu Bertolta Brechta i Kurta Weilla.