konačno!

Bridgerton je stigao na Netflix: Što nam donosi nova sezona omiljene serije?

21.05.2024 u 17:11

Bionic
Reading

I dok dosadašnje sezone serije 'Bridgerton' nisu uvijek pratile radnju knjiga u potpunosti, najnoviji trailer daje naslutiti da će treća sezona pratiti četvrti roman 'Romancing Mister Bridgerton' koji potpisuje Julia Quinn. Središnji lik sezone je omiljena Penelope, a ovaj se put našla u ljubavnom trokutu

Kada je na sam Božić 2020. objavljena prva sezona serije 'Bridgerton' bilo je jasno da se radi o seriji koja će ubrzo osvojiti svijet. Upravo se to i dogodilo, a gotovo četiri godine na Netflix je stigla treća sezona koja obožavateljima donosi romansu u kojoj glavnu ulogu ima Penelope Featherington, a uz nju i Colin Bridgerton te neki drugi udvarači koji će unijeti nemir u ove prijatelje koji skrivaju zaljubljenost.

Nicola Coughlan vratila se u ulogu omiljene Penelope koja već dvije sezone strpljivo čeka na svoju ljubavnu priču.

Najnoviji teaser i objavljeni prvi dio treće sezone otkriva da će se za Penelope sada otimati nekoliko frajera, a ne samo Colin Bridgerton za kojim Penelope potajno pati već neko vrijeme. Vijest je to koja je razveselila obožavatelje serije jer su mnogi izrazili nezadovoljstvo Colinovim ponašanjem prema omiljenoj Penelope.

Bridgerton Season 3 | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Misteriozni plavokosi lord koji unosi nemir između Bridgertona i Penelope zapravo je lord Debling, a Tatler otkriva da će se baš on natjecati s Colinom za Penelopinu ljubav.

'Živi na rubu društva i traži ljubavni spoj ove sezone; on traži nekoga tko ide protiv pravila, nekoga tko je pomalo autsajder poput njega. I ugleda Penelopu. On misli da je posebna jer se i na nju gleda kao na autsajdera', komentirao je Sam Phillips kojem je pripala uloga Deblinga.

Nakon što je u radnju uveden lord Debling, Colin počinje gledati najbolju prijateljicu svoje mlađe sestre u novom svjetlu!

SIMONE ASHLEY

Smjelo izdanje zvijezde serije 'Bridgerton': Ispod prozirne haljine nije nosila grudnjak

Pogledaj galeriju

'Mislim da je prva sezona bila o strasti, druga sezona je bila o čežnji, a treća sezona, mislim da je u potpunosti o romantici. Jednostavno je tako romantično', komentirala je glumica Nicola Coughlan u intervjuu za People otkrivši da Penelope ovaj put ulazi u svoju žensku eru.

Osim pričom te zadivljujućim kostimima i šminkom, serija je i ovaj put oduševila glazbom!

Serija je poznata po klasičnim obradama popularnih pjesama, a i ovaj put serija je popraćena poznatim hitovima najuspješnijih glazbenika današnjice.

Obožavatelji Nicka Jonasa prepoznaju pjesmu 'Jealous' koja u pozadini svira dok Colin zavodno promatra Penelope kako razgovara s Lordom Remingtonom, a klasična verzija pjesme 'Happier Than Ever' glazbenice Billie Eilish svira u trenutcima kada se Colin odvaži pitati Penelope osjeća li ona isto prema njemu tijekom treće epizode.

Naravno, i Taylor Swift uplela se u seriju pa je njezina pjesma 'Snow on the Beach' svira u napetom trenutku kada se Penelope odvaži pitati lorda Deblinga može li se s vremenom među njima razviti ljubav.

Ključan trenutak dosad puštene sezone kulminacija je ljubavi Penelope i Colina popraćena hitom 'Give Me Everything' Pitbulla, Afrojacka i Ne-Yoa iz 2011. godine.