zbogom glumi

Buduća princeza Meghan Markle odriče se najveće ljubavi

17.10.2017 u 06:41

Bionic
Reading

Špekulacije oko službene objave zaruka princa Harryja i Meghan Markle ne posustaju već mjesecima, posebno otkada su prije nekoliko tjedana prvi put viđeni skupa u javnosti. Stručnjaci tvrde i kako je jedan od uvjeta za ulazak u kraljevsku obitelj taj da se lijepa glumica potpuno odrekne svoje karijere, a ona je navodno već počela raditi na tome

Izgleda kako se u životu Meghan Markle polako, ali sigurno događaju neke značajne promjene, koje mediji najavljuju već neko vrijeme. 

Naime lijepa Amerikanka, koja je već preko godinu dana u velikoj ljubavi s britanskim princem Harryjem, ujedno je njegova najizglednija buduća supruga. 

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako službene potvrde zaruka još uvijek nema, sa sigurnošću se zna da je jedan od uvjeta ulaska u kraljevsku obitelj prestanak s glumom i odlazak iz svijeta Hollywooda.

'Meghan zna da se ne može istovremeno baviti glumom i djelovati kao princeza i zato će rado žrtvovati svoju dosadašnju karijeru radi ljubavi', govori izvor blizak 36-godišnjakinji te dodaje kako je svoj odlazak iz serije 'Suits' već najavila šefovima. 

  • +4
Meghan Markle u kožnim hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Navodno Meghan, koja u odvjetničkoj seriji igra lik Rachel, u osmoj sezoni više nećemo gledati jer će se ona za to vrijeme baviti humanitarnim radom u kojem istinski uživa.

'Ona uživa u dobrotvornom radu za Unicef i proširit će svoje obveze na tom polju kada počne obavljati kraljevske dužnosti', govori za Daily Mail isti izvor. 

  • +8
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dok se Meghan oprašta s dugogodišnjim kolegama i glumačkim životom, princ s druge strane bira mjesto na kojem će živjeti sa svojom odabranicom te uskoro zasnovati obitelj.

  • +11
'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Meghan obožava svoju ulogu Rachel i osjeća da puno duguje cijelom timu ljudi koji stoje iza serije, ali Harry se nikada neće moći preselili u Toronto, pa će se ona morati preseliti njemu ako žele ostati zajedno', zaključio je drugi neimenovani izvor te dodao kako sa sigurnošću može reći da će zaruke biti objavljene javnosti do Božića.