'i tek tako'

Carrie, Charlotte i Miranda otkrile što možemo očekivati od nove sezone serije

25.10.2024 u 20:45

Bionic
Reading

Kristin Davis, Cynthia Nixon i Sarah Jessica Parker zainteresirale su obožavatelje serije 'I tek tako' rekavši da nova sezona donosi nove likove i nova uzbuđenja. Nakon što veza Aidana i Carrie u prethodnoj sezoni nije baš uspjela, gledatelje je iznenadilo što je Aidan ponovno viđen na setu, što otvara pitanje postoji li 'treća sreća'

Serija 'I tek tako' možda nije doživjela uspjeh koji se očekivao, no još uvijek ima vojsku obožavatelja koji jedva čekaju da na streaming servis stigne nova sezona. Nakon što je u prvim epizodama spin offa predstavljen preokret koji mijenja čitav život omiljene nam Carrie te nakon što smo se uvjerili da se Kim Cattrall zbilja neće vratiti u ulogu Samanthe, tri su prijateljice nastavile sa svojim životima i krenule u nove izazove.

Prethodne su sezone obilježene Mirandinim otkrićem da nije zaljubljena u Stevea, već da je privlači i isti spol te smo upoznali i Che. Uz Che, serija je predstavila i brojne druge likove, od kojih su gledateljima posebno draga postale Nicole Ari Parker u ulozi Lise, Sarita Choudhury kao Seema te Karen Pittman kao Nya.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Seema, Lisa i Nyja u seriji su također predstavile fantastičnu modu, a naše su junakinje nastavile po starom... Uvijek stajliš i uvijek spremne na nove izazove!

Nova sezona serije samo što nije završena

Prošlih sezona jedan od najvećih izazova s kojim se suočila Carrie bilo je iscjeljenje od gubitka Face, a onda i prihvaćanje novih frajera. Međutim, pojavila se i jedna stara ljubav, kao odgovor na vječnu debatu - Faca ili Aidan.

U javnost su procurile nove fotke sa snimanja koje pokazuju da ćemo u nadolazećim epizodama ponovno vidjeti omiljenog Aidana, a naše su junakinje otkrile što nas još očekuje u omiljenoj seriji na Maxu. Iako su isprva tvrdile da ne smiju ništa odati, ove tajne ipak nisu mogle ne podijeliti s obožavateljima.

'Iznenadilo me puno stvari', rekla je Nixon dodavši da je kroz sezonu iskusila osjećaje šoka i uzbuđenja: 'Bilo je nekih bolnih trenutaka koji su se dogodili u ovoj sezoni.'

Sarah Jessica Parker uzbuđeno je dodala: 'Puno je priča sa sjajnim glumcima. Imamo sjajne žene u seriji. Imamo prekrasne muškarce od kojih neke već i poznajete. Imamo i nove muškarce, nove životne priče, život se nastavlja razvijati. Djeca se mijenjaju. Veze se mijenjaju.'

SVE JE ZASJENILA

Look koji bi odobrila i Carrie: Sarah Jessica Parker zablistala u efektnoj kreaciji

Pogledaj galeriju