BLISTALA NA PREMIJERI

Efektna suknja u prvom planu: Nicole Kidman u stajlingu koji dolazi ravno s modne piste

24.10.2024 u 08:50

  • +6

Nicole Kidman

Izvor: Profimedia / Autor: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Chris DELMAS / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

‘Special Ops: Lioness’, špijunskI triler s oskarovkom Nicole Kidman i Zoe Saldanom u glavnim ulogama, dobio je drugu sezonu, koja je ove srijede premijerno predstavljena u Los Angelesu

Poznatim damama iz svijeta Hollywooda ovo je prvi zajednički projekt, a osim na setu serije komplimentiraju si i modno. Navedeno su ponovno imale priliku dokazati na crvenom tepihu u Los Anglesu.

I dok je zvijezda Marvelovih filmova osvanula u dvobojnoj kreaciji iz nadolazeće kolekcije modne kuće Balmain, 57- godišnja Kidman plijenila je pozornost u kombinaciji kojom je dominirala suknja raskošnog kroja.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Holivudski stilist Jason Bolden za slavnu Australku kreirao je look s potpisom modne kuće Bottega Veneta, nedavno predstavljenom na modnoj reviji u Milanu.

Riječ je o kombinaciji iz kolekcije za novu sezonu proljeće/ljeto, stvorenoj o fluidnog topa s halter ovratnikom i raskošne suknje dužine midi.

Visokog struka i u pastelnim tonovima istaknutim uzorkom prugica, ova je suknja postala glavnim protagonistom stajlinga, s nizom volana na bokovima za dodatnu dozu dramatičnosti.

Bijeli top, koji je na pisti otkrivao torzo, Kidman je nosila utaknutog u suknju, da bi cjelokupan look naglasila dodatkom crnog sakoa i parom blijelih slingback cipela u špic.

Halter ovratnik na topu zahtijevao je podignutu frizuru pa je dugu plavu kosu stilizirala u konjski rep sa razdjeljkom po sredini, podignutu dijamantnim naušnicama.

Kidman i Saldana u špijunskom trileru

Serija ‘Special Ops: Lioness’ s Kidman i Zoe Saldanom u glavnim ulogama istražuje različite razine špijunskih operacija u koje se žene iz cijelog svijeta šalju na tajne zadatke, a na poznatim glumicama je uloga da prikažu kako CIA funkcionira iznutra.

Zoe igra Joe, šeficu postaje Lioness programa koja je odgovorna za obuku, upravljanje i vođenje novih regruta za tajne misije, a na Kidman je zadatak da gledateljima predstavi Kaitlyn Meade, višu nadzornicu CIA-e koja ima posla s visokorangiranim vladinim dužnosnicima.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Paramount plus