POTVRDILA SALDANA

Obična bijela košulja nosi se doslovno uz sve, a s ovom suknjom čini stajling bez greške

18.10.2024 u 08:49

  • +2

Zoe Saldana

Izvor: Profimedia / Autor: John Lamparski / Getty images / Profimedia/Canva

Bionic
Reading

Da je bezvremenska bijela košulja odličan odabir u svakoj prilici, ovog je tjedna dokazala zvijezda Marvelovih filmova

Sa kolegicom Selenom Gomez, 46- godišnja Zoe Saldana posljednjih tjedana marljivo promovira film 'Emilia Perez'.

Nakon Londona, stigle su u New York, na panel diskusiju koju je u njujorškom Centru Robin Williams organiziralo Udruženje filmskih glumaca - Američka federacija televizijskih i radijskih umjetnika (SAG-AFTRA).

O izdanjima Zoe Saldane na promo turneji filma 'Emilia Perez' brine stilistica Petra Flannery, a svoju slavu klijenticu ovoga puta odjenula je od glave do pete u komade talijanskog brenda Max Mara.

Njezinim izdanjem dominirali su klasični komadi u ormaru u znaku duge, crne suknje pencil kroja i bijele košulje.

nnn
Torbe od brušene kože Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Idealan odabir u svakoj prigodi

Bezvremenski elegantan i sofisticiran izgled bijele košulje čini ju najcjenjenijim odjevnim komadom u ormaru, a da je prihvatljiv odabir u svakoj prilici kroz godine je dokazalo mnoštvo slavnih dama.

Dodjela filmskih nagrada Oscar održana 1998. godine u modnom smislu ostat će zauvijek upamćena po izdanju slavne Sharon Stone u bijeloj košulji s potpisom high street brenda Gap i dugom suknjom od satena boje lavande koju je za zvijezdu 'Sirovih strasti' kreirala dizajnerica Vera Wang.

Holivudska ljubimica Julia Roberts na crvenom tepihu nosila ju je u nekoliko navrata, a simbolom modnog minimalizma 90-ih učinila ju je ikona stila Caroline Bessette-Kennedy čije je kultno izdanje stilistici Petri Flannery nesumnjivo poslužilo kao glavna inspiracija za stajling Zoe Saldane.

Dugu, crnu suknju s potpisom Calvina Kleina, u kombinaciji s bijelom košuljom Yohjija Yamamota, Carolyn je odjenula 1999. godine i tako ušla u modnu povijest.

U sličnoj kombinaciji zablistala i Demi Moore

Početkom rujna u sličnom izdanju osvanula je legendarna Demi Moore. Tijekom promocije filma 'Supstanca' na Filmskom festivalu u Torontu, 61- godišnja zvijezda plijenila je pozornost u bijeloj košulji s kravatom i dugom suknjom pencil kroja - kombinaciji koju potpisuje dizajner Thom Browne.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Canadian Press / Shutterstock Editorial / Profimedia