ZOE SALDANA

Svečana frizura koja je haljinu bacila u drugi plan: Pogledajte kako je nastala

12.10.2024 u 16:21

  • +7

Zoe Saldana

Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / imago stock&people / SUMO / BACKGRID / Backgrid UK / Loredana Sangiuliano / Zuma Press / Profimedia

Bionic
Reading

Uz kolegicu Selenu Gomez, 46- godišnja zvijezda Marvelovih filmova ovog petka dominirala je na crvenom tepihu u Londonu

Kao što je i najavljeno, na 68. izdanju Filmskog festivala u Londonu svečano je predstavljen film 'Emilia Perez', sa Selenom Gomez i Zoe Saldanom u glavnim ulogama.

I dok se Gomez na crvenom tepihu pojavila u raskošnoj haljini crvene boje - djelo brenda Oscar de la Renta - njezina 46- godišnja kolegica bila je oličenje elegancije u plavom.

Sjajnu, skulpturalnu haljinu Zoe Saldane dizajnirala je talijanska Prada, no više od ove kreacije bez naramenica bila je zanimljivija frizura.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Punđa s cvjetovima hortenzije

O modnim izdanjima Zoe na promo turneji filma 'Emilia Perez' brine holivudska stilistica Petra Flannery, dok njezin glam tim uključuje poznatu frizersku stilisticu Maru Roszak.

Uoči londonske premijere filma, Roszak je za Zoe osmislila svečanu frizuru punđe s twistom.

Za navedeno su joj bili potrebni cvjetovi hortenzije koje je pažljivo omotala oko tanke žice, a potom oko stvorene punđe, kako je otkrila u videu objavljenom na Instagramu.

'Emilia Perez' - film koji spaja različite žanrove

U režiji francuskog redatelja Jacquesa Audiarda, 'Emilia Perez' spaja različite žanrove mjuzikla, krimića i komedije kako bi ispričala priču o vođi meksičkog kartela, kojeg glumi Karla Sofia Gascon, i koji lažira svoju smrt kako bi postao žena.

  • +7
Premijera filma Emilia Perez Izvor: Profimedia / Autor: Steve Vas / INSTAR Images / Profimedia

Gascon, transrodna glumica, portretira i muški i ženski identitet Emilije Perez. Saldana preuzima ulogu odvjetnice koja pomaže Perez na njezinu tranzicijskom putu, dok Gomez prikazuje majku Perezove djece.

Film je debitirao ovog svibnja u Cannesu, osvojivši nagradu festivalskog žirija, dok su Saldana, Gascon, Gomez i Adriana Paz podijelile nagradu za najbolju glumicu. Nakon prikazivanja u kinima, 13. studenog očekuje se na Netflixu.