SAOIRSE RONAN

Modna evolucija holivudske plavuše: O njezinim izdanjima sada se najviše govori

11.10.2024 u 09:48

  • +7

Saoirse Ronan

Izvor: Profimedia / Autor: - / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je brigu o njezinim izdanjima preuzela stilistica Danielle Goldberg, poznata irska glumica posljednjih tjedana živi modnu renesansu

Dobar stilist zlata vrijedi, što se u slučaju glumice Saoirse Ronan pokazalo itekako točnim.

O izdanjima zvijezde filma 'Lady Bird' do sada je brinula stilistica Elizabeth Saltzman, no tek je radom s Danielle Goldberg počela značajnije puniti modne stupce.

Slavne klijentice Goldberg uglavnom čine dame koje pribjegavaju modnoj avangardi poput pjevačice Solange Knowles, sestre poznatije Beyoncé ili Grete Lee, zvijezde filma 'Past Lives' i globalne ambasadorice brenda Loewe.

Saoirse Ronan prihvatila viziju Danielle Goldberg

Nalik spomenutim damama, Saoirse Ronan prihvatila je viziju ove holivudske stilistice s kojom je do sada surađivala na promo turneji 'The Outrun', a ovog tjedna započele su novu, s filmom 'The Blitz' koji se u svjetskim kinima očekuje početkom studenog.

Riječ je o novom redateljskom uratku oskarovca Stevea McQueena koji je svjetsku premijeru ovog tjedna imao na novom izdanju Filmskog festivala u Londonu.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Na crvenom tepihu u britanskoj prijestolnici, 30- godišnja Ronan u potpunosti je dominirala zahvaljujući bijeloj haljini Louis Vuittona - modne kuće čija je globalna ambasadorica od početka godine.

Ovu haljinu bez rukava, sa jednostavnom siluetom i visokim ovratnikom, posebnom je učinio detalj kožnih pojasa na bokovima i struku, ukrašen srebrnim nitnama.

Upravo zahvaljujući njemu, Ronan je zaradila usporedbe s bijelim kostimom princeze Leie Organe koju je u filmskoj franšizi 'Ratovi zvijezda' utjelovila legendarna Carrie Fisher.

Ovu haljinu, koju je Louis Vuitton stvorio samo za nju, nosila je sa zalizanom verzijom šinjon punđe, dok se po pitanju modnih dodataka i ovoga puta vodila zlatnim pravilom 'manje je više'.

Otkako je imenovana globalnom ambasadoricom, Ronan je nosila kreacije Louis Vuittona na nekoliko visokoprofilnih prigoda na crvenom tepihu. U rujnu ove godine na dodjeli nagrada Emmy nosila je haljinu brenda s poluprozirnim elementima, postavši jednom od najbolje odjevenih dama te večeri.

Za nedavnu premijeru filma 'Outrun', u kojem glumi i kojeg koproducira, Ronan se odlučila za dizajn iz nadolazeće cruise kolekcije Louis Vuittona - živopisnu mini haljinu plave boje, a u sličnoj zelenoj verziji nedavno je osvanula i Zendaya.

  • +4
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia