LIJEPA CALISTA

Ovo je jedna od najljepših crnih haljina, a tako je laskava da pristaje svakom tipu figure

09.10.2024 u 10:17

  • +5

Calista Flockhart

Izvor: Profimedia / Autor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

S legendarnim Harrisonom Fordom u glavnoj ulozi, serija 'Shrinkig' jedan je od glavnih aduta streaming servisa Apple TV+. Ovih dana stiže druga sezona, a na svečanoj premijeru u Zapadnom Hollywoodu svu pozornost ukrala je glavna zvijezda večeri u društvu dugogodišnje partnerice

Na premijeru nove sezone serije 'Shrinking' Ford se i ovoga puta pojavio u društvu Caliste Flockhart.

Ikona 'Ratova zvijezda' bio je klasično elegantan u crnom odijelu, u kombinaciji s košuljom boje ugljena koju je nosio bez kravate.

Zvijezda serije 'Ally McBeal', koja je nedavno glumila sestru Jacqueline Kennedy Lee Radziwill u seriji 'Feud: Capote vs. The Swans', sa Fordom je činila modni sklad u jednom od najlaskavijih modela haljina.

Zvijezda 'Ally McBeal' u haljini sa laskavim detaljem

Vitku figuru istaknula je crnim modelom dužine midi, čija glavna posebnost leži u detalju nabrane tkanine na torzu, podebljane metalnim dodatkom zlatnog sjaja.

Obilježeni naborima i padovima, drapirani modeli haljina, poput modela za kakvog se opredijelila Calista, posjeduju iznimnu sposobnost koju mnogi traže - efekt 'ravnog trbuha'. Iz tog su razloga siguran izbor i jedna od najlaskavijih opcija - u dugim i u kratkim varijantama.

Ova haljina, po cijeni od 990 eura, djelo je brenda Rabanne, a 59- godišnja Flockhart zaokružila ga je klasičnim parom crnih salonki u špic.

Sitcom 'Shrinking' iz ponude streaming servisa Apple TV+ predvodi zvijezda filma 'Forgetting Sarah Marshall', Jason Segel, koji glumi udovca terapeuta koji se pokušava nositi sa svojim gubitkom.

Jednog od glavnih sporednih uloga u sitcomu ima 82- godišnji Ford, utjelovljujući starijeg terapeuta koji boluje od Parkinsonove bolesti.