SEKS SIMBOL 90-IH

Poput grčke božice: Pamela Anderson zabljesnula na crvenom tepihu bez trunke šminke

09.10.2024 u 09:05

  • +2

Pamela Anderson

Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Bionic
Reading

Seks simbolu 90-ih uručeno je posebno priznanje na novoj dodjeli nagrada Glamour Women of the Year u New Yorku

Nakon što je na Filmskom festivalu u Zürichu predstavila dramski film 'The Last Showgirl', slavna Pamela Anderson stigla je u New York u povodu nove dodjele nagrada magazina Glamour.

Anderson je na njoj proglašena ženom godine, a crvenim tepihom hodala je u eteričnoj haljini i bez trunke šminke na licu.

Odabir 57-godišnje zvijezde činila je plavozelena haljina s plaštem koji se pri dnu pretvorio u dugi šlep, a posebno zanimljiv bio je dizajn dekoltea.

Slavni dvojnici: Zvijezde koje si nevjerojatno sliče Izvor: Profimedia

Tkanina plavozelene boje naglašena je detaljem presijavajućih cirkona koji su, ušiveni na prozirni materijal, činili efektan uzorak točkica.

Spomenuta kreacija djelo je brenda Oscar de la Renta, čije 'lisnate' haljine posljednjih mjeseci uvjerljivo dominiraju crvenim tepihom.

Žene godine po izboru magazina Glamour

Na novoj dodjeli održanoj u New Yorku, magazin Glamour također je odao počast olimpijskim zvijezdama Suni Lee i Allyson Felix, glumicama Sydney Sweeney i Taraji P. Henson, aktivisticama Hadley Duvall i Kaitlyn Joshua i teniskoj legendi Sereni Williams, kao i skupini slavnih mama poput majke Beyoncé i Solange Knowles, Tine Knowles (70), majke Billie Eilish i Finneasa, Maggie Baird (65), i majke Selene Gomez, Mandy Teefey (48).