MODNO USKLAĐENI

Naomi Watts blistala u crnom: Na premijeru povela 17-godišnjeg sina, a najveći show ukrao je on

04.10.2024 u 10:05

  • +3

Naomi Watts

Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon dodjele nagrada Emmy, glumica Naomi Watts nastavila je promovirati svoj novi filmski projekt, dramediju 'The Friend'

Francuski border collie Messi, iz prošlogodišnjeg filmskog hita 'Anatomija pada', dobio je nasljednika u nadolazećoj sezoni nagrada. Glumica Naomi Watts ovog četvrtka obišla je filmski festival u New Yorku s 'Prijateljem', svojim novim filmom u kojem većinu vremena provodi uz jednog partnera na ekranu: komično velike njemačke doge.

Psić Bing bio je prisutan na premijeri filma 'The Friend' pozirajući s Watts, no daleko od toga da joj je jedini činio društvo na crvenom tepihu.

Na premijeru svog novog filma Watts je povela 17- godišnjeg sina Sashu Schreibera koji je, odjeven u crni smoking, činio modni sklad sa slavnom mamom.

Watts je, uz sugestije stilistice Jeanann Williams, odabrala upečatljivu kreaciju modne kuće Schiaparelli, sa mrežastim korzetnim topom i voluminoznom suknjom od crne kože u donjem dijelu.

Osim haljine, Schiaparelli potpisuje i njezine blještave naušnice po uzoru na ključanicu, dok je cjelokupan stajling zaokružila parom klasičnih salonki u špic.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Film nezamisliv bez Apolla

Temeljen na romanu Sigrid Nunez iz 2018., film 'The Friend' donosi priču o Iris (Naomi Watts) , ženi čiji je prijatelj Walter (Bill Murray) počinio samoubojstvo. Prije smrti, Walter je uzeo veliku njemačku dogu po imenu Apollo koju je našao napuštenu dok je trčao. Ali Iris je iznenađena – i iznervirana – kada otkrije da joj je Walter ostavio svog ljubimca na brigu, iako ona živi u stanu u New Yorku koji ne dopušta pse.

Zvijezda filma 'Mulholland Drive' Davida Lyncha angažirala je Murraya za film tako što mu je osobno predala scenarij, zajedno s bocom vina i romanom. 'On nema agenta, e-mail ili nešto slično', otkrila je na premijeri.