CHARLOTTE CASIRAGHI

Postala je glavna zvijezda: Lijepa unuka Grace Kelly zablistala u chic haljini

02.10.2024 u 13:50

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Thierry Le Fouille / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon tihe vijesti o rastavi od Dimitrija Rassama, za kojeg se u ljeto 2019. udala u slikovitoj Provansi, pojavljivanje Charlotte Casiraghi na Tjednu mode u Parizu bilo je više nego očekivano

Po tradiciji, unuka holivudske ikone Grace Kelly bila je jedna od zvjezdanih gošći Chanela, kuće s kojom surađuje već nekoliko sezona, i čija je globalna ambasadorica.

Nakon što se u na reviji u pariškom Grand Palaisu pojavila u efektnom kompletu po uzoru na pidžamu, nekoliko sati kasnije brojne je očarala večernjim izdanjem, stvorenim za gala otvaranje nove baletne sezone u Operi Garnier.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Šljokice za gala večer u Operi Garnier

Na ovom događanju Charlotte je još jednom pokazala zašto je postala ikonom stila, nastavljajući bajkovito naslijeđe svoje bake, ali i majke, princeze Caroline od Monaka.

Ovom prilikom oslonila se na eleganciju svjetlucave haljine s kojom je plijenila poglede i koju očekivano potpisuje francuska kuća Chanel.

Njezine tanke naramenice sadržavale su poznati Chanelov logo dvostrukog slova C, pridržavajući na mjestu ovu pripijenu haljinu sa zaobljenim dizajnom dekoltea.

Detalj ponoćno plavih šljokica istaknut duž cijele kreacije podebljao je glamurozni dojam, dok je wow efekt postignut detaljem bijele tkanine na samom dnu.

Na Chanelovoj reviji, a potom i gala događanju u pariškoj Operi Garnier, Charlotte je također debitirala s novim imidžem.

Posljednji put viđena je u svibnju, na VN Formule 1 održanoj u Monaku. Tada je nosila dugu i ležernu smeđu kosu, a sada se pojavila s laskavom i romantičnom frizurom, gotovo iznad ramena.

Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia