NA REVIJI U PARIZU

Izrasla je u pravu ljepoticu: Kći Nicole Kidman debitirala na modnoj pisti

01.10.2024 u 22:28

Bionic
Reading

Sunday Rose, 16-godišnja kći oskarovke Nicole Kidman i country zvijezde Keitha Urbana, ovog utorka debitirala je na reviji brenda Miu Miu u Parizu

Sunday, koju Kidman dijeli sa suprugom Keithom Urbanom, izašla je na modnu pistu u bijeloj haljini bez rukava sa detaljem vrpce na ovratniku.

Lepršavu haljinu nosila je s crnim grijačima do koljena u kombinaciji s crnim modelom štikli, a osim nje u ulozi modela na reviji brenda Miu Miu mogli su se ugledati oskarom nagrađeni glumci Hilary Swank i Willem Dafoe.

  • +15
Miu Miu SS25 Izvor: Profimedia / Autor: xx / Avalon / Profimedia

Kidman propustila Miu Miu reviju

Nicole Kidman nije se činila nazočnom na reviji brenda Miu Miu, a prethodnog dana ugledana je na reviji modne kuće Balenciaga za koju nastupa u ulozi zaštitnog lica.

Modni angažman svoje 16- godišnje nasljednice naposlijetku je obilježila objavom storyja na Instagramu, podijelivši fotografiju kćeri s revije, pritom ne krijući ponos.

Sunday Rose Urban, kako je Kidman otkrila prošlog mjeseca u australskom izdanju Voguea, oduvijek je priželjkivala ući u modnu industriju.

Ipak, Kidman je čekala da za to napuni 16 godina.

'Rekla sam joj da može ići sa mnom na modne revije kad napuni 16 godina. To je dugo željela', otkrila je modnoj bibliji.

Svoje obećanje je u konačnici ispunila pa se u lipnju ove godine sa Sunday pojavila na Balenciaginoj reviji, da bi na novom izdanju Tjedna mode u Parizu osvanula u ulozi modela.

Sa Keithom Urbanom, Nicole također ima 13- godišnju kćer Faith, dok iz braka s Tomom Cruiseom ima dvoje djece, 31- godišnju Bellu i 29- godišnjeg Connora.

Nicole Kidman i Sunday Rose Urban Izvor: Profimedia / Autor: Tom Nicholson / Shutterstock Editorial / Profimedia