CHARLOTTE CASIRAGHI

Na reviji Chanela u komadima 'za spavanje': Monegaška princeza pokazala otkačenu stranu

01.10.2024 u 16:39

Charlotte Casiraghi

Izvor: Profimedia / Autor: Domine Jerome/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

U velebnom Grand Palaisu modna kuća Chanel ovog utorka predstavila je novu kolekciju, uz pjevački nastup unuke Elvisa Presleyja i mnoštvo zvjezdanih uzvanika smještenih u prvim redovima revije

Nakon što je početkom lipnja odjeknula vijest da Virginie Viard odstupa s funkcije kreativne direktorice Chanela, na kojoj je naslijedila legendarnog Karla Lagerfelda, vodstvo brenda još uvijek ne otkriva kome će pripasti zadatak kreiranja kolekcija za čuveni francuski brend.

Do tada kreira ih Chanelov dizajnerski tim koji je ujedno zaslužan za novu, ready-to-wear kolekciju brenda predstavljenu ovog utorka u Parizu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Posve očekivano i ova najnovija revija Chanela nije protekla bez Charlotte Casiraghi.

Princeza u kompletu po uzoru na pidžamu

Otkako je postala glasnogovornicom poznate francuske kuće, monegaška princeza ne propušta niti jedno događanje u njegovoj organizaciji.

Kao većina uzvanica i sama je nosila Chanelove komade od glave do pete, a ovoga puta iznenadila je odabirom kompleta po uzoru na pidžamu.

Ukrašen tankim plavo-bijelo prugicama, spomenuti komplet stvoren je od jakne shacket i pripadajućih hlačica kojima je 38- godišnja Casriaghi stavila poseban naglasak na noge.

Njezin odabir obuće činio je crni par Mary Jane cipela koji se osim detaljem prepoznatljive kapice na prstima isticao efektnim dizajnom potpetice.

  • +10
Mary Jane cipele Izvor: Promo fotografije / Autor: promo