DIANE KRUGER

Više nije plavuša: Slavna glumica neprepoznatljiva s novom bojom kose

27.09.2024 u 15:14

  • +2

Diane Kruger

Izvor: Profimedia / Autor: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Novu reviju modne kuće Chloé nije propustila ni najpoznatija Njemica u Hollywoodu, a nju je iskoristila za debitiranje s novim imidžem

Kakve je novitete dizajnerica Chemene Kamali pripremila za novu sezonu proljeće/ljeto u modnoj kući Chloé iz prve ruke provjerila je Diane Kruger.

U društvu moćne Anne Wintour i glumačke kolegice Sienne Miller, slavna Njemica smjestila se u prvi red revije i pritom ukrala pozornost s novim imidžem.

Kao i većina uzvanica na reviji, 48- godišnja Kruger briljirala je u boho chic izdanju postignutom komadima poput pletenog kombinezona u crvenoj boji vina i kožne jakne ukrašene resicama.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Novi imidž za modnu reviju

Uz upečatljiv zlatni nakit na zapešću je, poput narukvice, nosila novu verziju nekoć iznimno popularne torbice Nile, zahvaljujući detalju velikog zlatnog ringa u formi ručke.

Ovaj stajling u duhu boho chic stila, za čiju je novu popularnost najveći krivac upravo modna kuća Chloé, Kruger je učinila dodatno zanimljivim s novom frizurom.

Nakon što je mjesecima njegovala imidž plavuše, u jesen je odlučila ući s bakreno crvenom bojom kose koja se pokazala punim pogotkom.