ODLIČAN STAJLING

Victoria Beckham igrala je na kartu poslovne elegancije - i nije pogriješila

30.09.2024 u 12:35

  • +5

Victoria Beckham

Izvor: Profimedia / Autor: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Parada odjevnih kombinacija Victorije Beckham na Pariškom tjednu mode ne bi bila potpuna bez kršenja nekoliko modnih pravila

Praznik rada, koji se u Americi tradicionalno slavi prvog ponedjeljka u rujnu, označava i neslužbeni kraj ljeta, a nepisano je pravilo da se nakon tog datum prestaje nositi bijelo.

U subotu u Parizu, na gala zabavi tvrtke Business of Fashion, slavna Victoria Beckham to pravilo je rado prekršila.

I dok su brojne dame na spomenutu zabavu stigle u efektnim haljinama, bivša spajsica igrala je na kartu poslovne elegancije u bijelom odijelu s vlastitim potpisom.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Za dozu seksepila pobrinula se nošenjem dugog sakoa bez dodatka košulje, uparivši ju s hlačama od iste bijele tkanine i crnim clutchom obasjanim draguljima.

Posh potpis – velike crne sunčane naočale – kao i svjetlucavi zlatni sat i nježne dijamantne naušnice dali su odjevnoj kombinaciji dodatnu zvjezdanu snagu.

Od bijelog odijela do male crne haljine

Beckham, koja je proteklog petka u Parizu predstavila svoju kolekciju namijenjenu novoj sezoni proljeće/ljeto, svoju je nedavno podšišanu kosu skupila u niski rep sa izbačenim prednjim pramenovima koji uokviruju lice.

Nakon cjelonoćnog tulumarenja na BoF gala večeri, Beckham je debitirala u još jednom monokromatskom izdanju na ulicama francuske prijestolnice.

Ovaj put odabrala je crne komade, s minijaturnom haljinom u prvom planu.