voli prijateljičin dizajn

Torbica je mrak: Eva Longoria izgleda fantastično u haljini koju je isfurala s posebnim 'dodatkom'

29.09.2024 u 13:45

Bionic
Reading

Britanska dizajnerica Victoria Beckham predstavila je svoju novu kolekciju za proljeće/ljeto 2025. na pariškom Tjednu mode. Revija je održana u vrtovima neoklasicističkog dvorca na rubu Pariza, a privukla je veliki broj uzvanika. Iz prvog reda ju je, među ostalim, pratila prijateljica Eva Logoria koja je privukla pažnju svojim modnim odabirom

Eva Longoria izgledala je elegantno u drapiranoj chic crnoj haljini koja je istaknula sve njezine atribute.

Uoči revije, dobro raspoložena glumica rado je pozirala držeći malu crnu torbicu s gornjom ručkom. Istu takvu je isrurala i Victorijina kći, Harper Beckham (ali u ružičastoj boji) dok je Sofia Vergara oduševila modelom u tamno plavoj boji. Sofia je podijelila nekoliko videa sebe i Eve nakon revije, kako uživaju, a na stolu je bio njihov izbor torbi.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević, Profimedia

Torbica je bila hit na Victorijinoj reviji, a slična je postojećoj torbi VB proizvedenoj prošle sezone, nazvanoj 'Nano Dorian'. Jednostavnog je dizajna, a na njoj dominira zlatni zatvarač.

Najdraži modni dodatak

Inače, Eva Longoria je ranije prizala da su torbe njezin omiljeni modni dodatak. Ima bogatu kolekciju velikih, funkcionalnih, neutralnih, malih i clutch torbi, a njenzinoj garderobi osim onih s potpisom Victorie Beckham, nalaze se brendovi Hermes, Chanel, Louis Vuitton, Valentino, Fendi, Prada.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia