prelijepa 'Kućanica'

Kakva figura! Ovo je jedno od najodvažnijih izdanje Eve Longorije

03.09.2024 u 15:10

  • +4

Eva Longoria

Izvor: Profimedia / Autor: Pool Photo Events 04/IPA / Sipa Press / Profimedia

Bionic
Reading

Eva Longoria itekako se potrudila oko svog looka na događanju pod nazivom amfAR Venezia Gala u sklopu 81. filmskog festivala u Veneciji, na kojem nije nedostajalo poznatih uzvanica

Glumica koja se proslavila ulogom Gabrielle u kultnoj seriji 'Kućanice' očarala je svojim odvažnim stajlingom u kojem se prošetala crvenim tepihom u Veneciji.

Kreacija, koja je malo toga ostavila mašti na volju i koja ne trpi nesavršenosti, Evi je dobro pristajala te je dokazala i ovoga puta da je svoje tijelo kombinacijom tjelovježbe i zdrave prehrane dovela do savršenstva.

Efektna haljina

Ekstravagantnu kreaciju sačinjava maxi haljina bez rukava s visokim ovratnikom i od potpuno prozirne tkanine ukrašene srebrnim točkama - od krupnijih na gornjem dijelu pa do sitnijih smještenih pri samom rubu.

Američka glumica, koja se ponosi svojim latino naslijeđem, ovu je smjelu haljinu, ispod koje je nosila body i koja je potpuno otvorila pogled na njezine skladne noge, upotpunila elegantnim crnim sandalama s remenčićima, a kosu je podignula u visoki rep dok je make upom istaknula oči.

Inače, osim Eve, na ovom su događanju viđene Kate Beckinsale, Rumer Willis, Toni Garn i dr.

na crvenom tepihu

Glamur vlada Venecijom: Pogledajte najupečatljivije haljine zbog kojih su se svi okretali

Pogledaj galeriju