španjolska plemkinja

Tajna je u detaljima: Nije mogla odabrati jednostavniju vjenčanicu, a izgleda tako bajkovito

03.09.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Bilo je to jedno od najiščekivanijih vjenčanja godine. Victoria López-Quesada y Borbón-Dos Sicilias udala se za Enriquea Morena de la Covu prošle subote u Madridu uz nazočnost kralja Felipea +i njegove majke, kraljice Sofije

Mladenka, Victoria López-Quesada y Borbón-Dos Sicilias prva rođakinja kralja Juana Carlosa i kumče kralja Felipea VI udala se za svog dečka Enriquea Morena de la Covu prošlog vikenda u Madridu, uz očekivanu prisutnost samog španjolskog kralja. Bila je to još jedna prava bajka, u španjolskom stilu, a mladenka je blistala u elegantnoj vjenčanici.

Klasična mladenka

U dobi od 27 godina, mladenka je igrala na sigurno i te se odlučila za dizajn Lorenza Caprilea, istog onog kojeg je odabrala i njezina majka za dan vjenčanja s Pedrom López-Quesadom. Izbor je pao na dizajn dugih rukava i klasičnog kroja s punom suknjom, zatvorenim vratom, te detaljima od čipke na prsima. Jednostavnost i minimalistička elegancija bili su u suprotstavljeni bajkovitoj raskoši koju su unijele puna suknja, tijara i veo. Jednostavna haljina imala je i pažnje vrijedne detalje poput elegantno nabranih ramena te ukrasa od tamnije čipke koji je prekrivao poprsje.

  • +5
Vjenčanje Victorije López-Quesade i Enriquea Morena de la Cove Izvor: Profimedia / Autor: Bibiana Fierro @bibianafierropho / ContactoPhoto / Profimedia

Jednostavnost i obiteljsko nasljeđe

Naime, Victoria je svadbeni stajling upotpunila i s obiteljskom tijarom ukrašenu dijamantnima, istu onu koju je nosila i njezina majka, te starinski čipkani veo koji je njezina baka, princeza Anne od Orleansa, nosila na dan vjenčanja s don Carlosom de Borbónom, rođakom kralja Juana Carlosa. Jednostavan izgled pratio je i elegantan i minimalistički buket od lijepih irisa, a lijepa Vicotoria pokazala je da je manje doista više, barem kada je riječ o elegantnom i ženstvenom svadbenom izgledu.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević