martha louise i durek verrett

Minimalistička vjenčanica za čarobnu ceremoniju: Norveška princeza blistala pred oltarom

01.09.2024 u 11:18

Bionic
Reading

Martha Louise, kćer norveškog kralja Haralda V. i kraljice Sonje, udala se za šamana Dureka u elegantnoj vjenčanici efektnih dodataka

Norveška princeza Martha Louise jučer je uplovila u bračne vode s kontroverznim kalifornijskim šamanom Durekom Verrettom, a na svoj 'najsretniji dan u životu' blistala je u minimalističkoj vjenčanici.

Minimalistička vjenčanica princeze

Mladenka je odabrala vjenčanicu dizajnerice Tine Steffenakk Hermansen, dugačkog, pripijenog kroja te raskošne suknje i vela. Detalji 3D cvijeća podigli su ovo jednostavno izdanje i pridali mu dodatnu dozu šarma i elegancije, baš kao i srebrna ogrlica te tijara posebnog značenja.

Naime, ovu tijaru dobila je za 18. rođendan kao poklon svog djeda, pokojnog norveškog kralja Olava, čiji je sin kralj Harald V., na njenu veliku sreću ipak prisustvovao ceremoniji. Naime, poznato je da se protivio braku s Durekom, ali naposljetku je odustao od prigovora te je svoju kćer podržao pred oltarom.

Vjenčanje norveške princeze Marthe Louise u malenom selu

Podsjetimo, par se vjenčao na romantičnoj lokaciji u malenom norveškom selu naziva Geiranger, a vjenčanju su prisustvovali uzvanici iz kraljevske loze. Mladenkini roditelji kralj Harald V. i kraljica Sonja, kao i Marthin brat Haakon i njegova supruga Mette-Marit predvodili su popis uzvanika, a vjenčanju su prisustvovale i tri kćeri norveške princeze: Maud, Leah i Emma.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

'Naša je ljubav trijumfirala unatoč svim izgledima i trajat će zauvijek', rekla je Martha Louise nekoliko trenutaka nakon ceremonije blistajući od sreće.

Veliku pozornost privlačile su i švedske aristokratkinje, krunska princeza Victoria i njena šogorica princeza Sofia, koje su blistale u predivnim haljinama živopisnih boja.

Švedska krunska princeza Victoria i njena kći princeza Sofia Izvor: Ostale fotografije / Autor: Heiko Junge / imago stock&people / Profimedia, Cornelius Poppe / AFP / Profimedia, canva