kraljevsko vjenčanje

Otkriveni detalji vjenčanja norveške princeze Marthe Louise i kontraverznog Dureka

31.08.2024 u 23:21

Bionic
Reading

Unatoč činjenici da je njezin izabranik Durek Verrett obilježen brojnim kontroverzama, norveška princeza Martha Louise udala se za kalifornijskog šamana! Vjenčanju su prisustvovali brojni gosti, a šuška se da je stigla i Verrettova prijateljica Gwyneth Paltrow

Norveška princeza Martha Louise službeno je postala supruga kalifornijskog šamana Dureka Verretta, a na vječnu mu se ljubav zaklela pred 350 uzvanika. Iako njezin otac isprva nije podržavao njihovu ljubav, naposlijetku je popustio, dao im blagoslov te ih danas podržao na svečanoj ceremoniji.

Par se vjenčao na romantičnoj lokaciji u malenom norveškom selu naziva Geiranger, a vjenčanju su prisustvovali uzvanici iz kraljevske loze. Mladenkini roditelji kralj Harald V. i kraljica Sonja, kao i Marthin brat Haakon i njegova supruga Mette-Marit predvodili su popis uzvanika, a vjenčanju su prisustvovale i tri kćeri norveške princeze: Maud, Leah i Emma.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Norveška princeza Martha Louise nije skrivala sreću

'Naša je ljubav trijumfirala unatoč svim izgledima i trajat će zauvijek', rekla je Martha Louise nekoliko trenutaka nakon ceremonije blistajući od sreće.

52-godišnja mladenka odlučila se za vjenčanicu boje slonovače izrađenu po narudžbi kod Tine Steffenakk Hermansen, a od kraljevskih dodataka nosila je tijaru iz obiteljske riznice koju je dobila za svoj 18. rođendan.

Za razliku od drugih kraljevskih vjenčanja prilikom kojih se javnost okuplja na ulicama, pogled na sretni par prije i tijekom vjenčanja bio je zaklonjen šatorom. Iako su lokalni mediji bili isključeni, par je prava na fotografiranje prodao časopisu Hello!, ali i streaming platformi Netflix.

'Ljubav nadilazi sve jer ljubav je izvorna energija koja smo svi mi na ovoj planeti. Pobjeđuje sve', rekao je mladoženja koji se za ovaj poseban dan odlučio za zlatne detalje.

Nakon što su izmijenili zavjete, mladenci su se pripremili za uživanje u svadbenom objedu i domjenku u hotelu, okruženi svojim najmilijima, prenose strani mediji.

u zelenilu

Udala se norveška princeza Martha Louise: Kraljevska obitelj okupljena na romantičnoj lokaciji

Pogledaj galeriju