zaljubljeni glazbenik

Baby Lasagna se ženi, pričao je o pripremama za vjenčanje: 'Malo će bit panika...'

29.08.2024 u 18:51

Bionic
Reading

Miljenik nacije odahnuo je nakon velike eurovizijske euforije, a ljeto mu prolazi u odmoru ali i koncertima diljem Hrvatske. Sprema se za večike zagrebačke koncerte, snima album i nove spotove, a uz njega kao podrška je i zaručnica Elizabeta Ružić

Baby Lasagna otkrio je kako teku pripreme za vjenčanje sa zaručnicom Elizabetom Ružić.

Pomoć najbližih osoba

Ove dvije umjetničke duše u vezi su više od 3 godine, a spremaju se i za vjenčanje. 'Uff da budem iskren, malo sam izdvojen od njih. Obavim što mi se kaže da moram, ali su.. teku, idu. Malo će bit panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Ali imamo pomoći od obitelji, prijatelja tako da idu dobro, ja mislim'', otkrio je za In Magazin.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Glazbenik kaže da još nije kupio odijelo, da nije smio kupiti normalno odijelo nego neko posebno, nego ga je morao ići šivati.

U LJETNOM 'ĐIRU'

Baby Lasagna pokazao novi look i priredio spektakl u Šibeniku

Pogledaj galeriju

Ljubav planula zahvaljujući Instagramu

Njegova odabranica je mlađa godinu dana i živi u Kašteliru. Samozatajna umjetnica režirala je njegov spot 'Rim Tig Tagi Dim', kao i novi 'Biggie Boom Boom'. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost. Par je u vezi više od tri godine, a upoznali su se na Instagramu.