top model

Kraljica Letizia ima odlične traperice: Pronašla ih je u Zari, a koštaju manje od 30 eura

03.09.2024 u 12:06

Bionic
Reading

Iako slovi za vladaricu elegantnih stajlinga, španjolska kraljica Letizia nerijetko poseže i za ležernijim opcijama. Tako se ovog puta pojavila u vječnoj kombinaciji traperica i bijelih tenisica, a modnim znalcima nije trebalo dugo da detektiraju kako je traperice pronašla na policama Zare

Kraljica Letizia u Parizu podržava španjolske paraolimpijske sportaše, a ta prigoda bila je savršena da iznenadi svojim ležernijim izgledom. Ovo nije prvi put da se španjolska kraljica pojavila u trapericama. Ipak, ono što je odmah privuklo pažnju je kraljičin izbor modela.

Vječne traperice

Naime, Leitiza uobičajeno bira traperice tamnije nijanse, pomalo uskog kroja i srednje visokog struka koje laskaju njezinoj vitkoj figuri. No, ovoga puta kraljica je učinila iznimku i pojavila se u super trendi trapericama koje nemaju mnogo veze s onima koje inače ima u ormaru.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Rita Franca / Sipa Press / Profimedia

Zara model

Iako je ljubiteljica klasike i bezvremenske elegancije, kraljica Letizia voli pratiti i trendove te ih suptilno uvrštavati u svoju garderobu. Njezin stil je jedan od najcjenjenijih i najkopiranijih u modnim krugovima, a ona se gotovo uvijek se kladi na španjolsku modu.

A traperice koje je ovaj put pokazala bez sumnje su jedne od onih koje u svom ormaru imaju sve žene koje vole modu. Zara model u kratkom roku postao je osnova za brojne kombinacije: Srednje visokog struka, ležerne, ravnog kroja i savršene za broje prigode, a prodaju se po cijeni od 29,95 eura.

Ležeran stajling

Kraljica je ove traperice isfurala s bijelim tenisicama, klasičnim i bezvremenskim modelom koji već dugo ima i koji su joj veliki saveznik za ovakve prilike. Riječ je o modelu 'MU -01' španjolskog brenda Mu the Band. Za kraj dodala je je majicu s amblematskom Picassovom slikom iz kolekcije koju je brend John Smith za tu prigodu izradio zajedno s umjetnikom Okudom.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević