LIJEPA ŠPANJOLKA

Kraljica Letizia blista u romantičnom izdanju i bez trunke šminke na licu

07.08.2024 u 14:58

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia pokazala je tijekom ljetovanja na Mallorci još jedan ležeran, ali sofisticiran ljetni stajling. Tijekom izlaska s kćerka i svekrvom lijepa Španjolka plijenila je pozornost stajlingom, ali i licem bez trunke šminke

U društvu kraljice Sofije i svojih kćeri, princeze Leonor i infante Sofije, španjolska kraljica Letizia prošetala se svojim omiljenim ljetovalištem na otoku Mallorci te demonstrirala je svoju sposobnost spajanja trendi elemenata s klasičnom elegancijom.

Najbolja ambasadorica španjolske mode

Ležeran ljetni look postigla je pamučnim dvodijelnim kompletom ružičastog tie dye uzorka brenda Babbaki. Ovaj španjolski brend, osnovale su 2019. godine sestre Beatriz i Andrea Pérez-Mas, a poznat je po svom održivom pristupu modi i stvaranju bezvremenskih komada od prirodnih materijala. Letizia je nosila ručno izrađeni top u ružičastim i fuksija tonovima, koji košta 59,90 eura, u kombinaciji s lepršavom suknjom s elastičnim pojasom (89,90 eura).

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iznenađujući detalj - heklana torba

Outfit je upotpunila s nekoliko pažljivo odabranih modnih dodataka koji su dodatno istaknuli njen mladenački i trendi izgled, a svakako je zanimljiv bio odabir torbe. Riječ je o heklanom modelu retro estetike španjolskog brenda Deco Etxe kojeg krase motivi cvjetova u različitim bojama. Ova ručno rađena torba s dugim kožnim remenom savršeno se uklopila u njezin ljetni look koji je upotpunila ravnim kožnim sandalama s remenčićima i blagom platformom španjolskog brenda Tanit Butter by Trenza (275 eura).

Nakit za dozu sofisticiranosti

Kraljica je nosila prsten Coreterno i naušnice Isabel Guarch Vents (895 eura) inspirirane ružom kompasa. Ove naušnice od 18-karatnog zlata s prirodnim dijamantom u središtu dodaju dozu sofisticiranosti njezinom ljetnom stajlingu. Dobro raspoložena kraljica. osim lijepih modnih komada, u šetnji gradom pokazala je i lice bez šminke.

Kombiniranjem komada različitih domaćih dizajnera, od skupocjenog nakita do pristupačne odjeće, kraljica pokazuje kako se može stvoriti sofisticiran ljetni look koji izgleda luksuzno te uspješno balansira između elegancije i opuštenog ljetnog stila, istovremeno podržavajući lokalne dizajnere i održivu modu. Prije nekoliko dana u obitljeakom izlasku još je jednom dokazala da je najbolja ambasadorica špnjaolske mode i dizajna, kombinirajući nostalgičan dizajn inspiriran sedamdesetima s modernim detaljima

  • +6
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia