u parizu

Kolinda pokazala nikad vitkiju figuru, a zbog zdravstvenih problema suknju nosi uz tenisice

31.07.2024 u 09:38

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović vratila se na tribine u Parizu i to kako bi dala podršku našoj najboljoj tenisačici Donni Vekić. Pritom je objavila nekoliko fotografija na društvenim mrežama otkrivši vitku liniju, ali i ravne cipele iz kojih ne izlazi u posljednje vrijeme

Kada se Jakov Kitarović pojavio sam na tribinama rukometne utakmice između Hrvatske i Slovenije na Olimpijskim igrama u Parizu, svi su se pitali gdje je njegova supruga Kolinda Grabar Kitarović.

Povratak na tribine

Naime bivša predsjednica je velika ljubiteljica sporta i vatrena navijačica svih naših natjecatelja. Njezina prisutnost na tribinama ne prolazi nezapaženo, a ona redovito dijeli nezaboravne trenutke sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Tako je u petak objavila novi romantični prizor sa suprugom Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelova tornja, a zatim je osvanula i fotka sa Zlatkom Matešom i njegovom suprugom Blankom. Skupa su pratili naše Barakude koji su pobijedili Crnu Goru.

Zatim se nakon kraće stanke i preskakanja rukometne utakmice između Hrvatske i Slovenije vratila na tribine kako bi dala podršku Donni Vekić, tenisačicu koja je u osmini finala Olimpijskih igara igra pobijedila drugu nositeljicu, Amerikanku Coco Gauff. Kolinda je Donni posvetila i status na društvenim mrežama, napisavši: 'Uvijek uz tebe - naša najdraža, talentirana, predivna Donna Vekić! Idemo dalje!'

Vitka linija

A na Instagramu je podijelila još nekoliko fotografija, uključujući onu na kojoj pozira uz supruga Jakova. Za dolazak na tribine u Parizu ponovno je posegnula za crveno-bijelom kombinacijom, ovog puta polo majice i midi suknje. Crvena midi suknja visokog struka i šire pasice u punom je sjaju istaknula Kolindin struk i nikad vitkiju figuru.

Nasmiješena i dobro raspoložena, stajling je upotpunila damski zavezanom maramom s uzorkom prepoznatljivih kvadratića, a visoke potpetice zamijenila je udobnim tenisicama. Naime u posljednje vrijeme Kolinda je iz zdravstvenih razloga, baš poput španjolske princeze Letizije, primorana nositi udobne i ravne cipele.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Poput kraljice Letizije

Bivša predsjednica prije nešto manje od dva mjeseca pretrpjela je puknuće meniskusa u lijevom koljenu, kako je tada u razgovoru za Net.hr otkrila njezina asistentica Iva Kovačević.

Zbog toga je primorana nositi udobnu obuću, a sa sličnim problemom suočila se i španjolska kraljica Letizia te već dulje vrijeme trpi ortopedske probleme, a nedavno je doživjela i prijelom proksimalne falange srednjeg prsta na desnoj nozi, zbog čega se na duži period oprostila od nošenja omiljenih joj visokih potpetica.

Kao i u slučaju bivše hrvatske predsjednice, njezin odabir obuće sada čine tenisice, poput ortopedskih modela brenda Vivobarefoot, balerinke i ravne sandale. A posljednjih tjedana kraljica se odvažila i na sandale s blok petom, no od njih se ponovno morala oprostiti. Naime bol joj ponovno zadaje muke pa je tako tijekom službenog susreta, uz kralja Felipea i bivšu kraljicu Sofije, sa stanovnicima Mallorce morala sjesti, zbog čega joj je osoblje na raspolaganje stavilo visoku barsku stolicu.

SVE ZBOG NOGE

Bolovi ne znaju za kraljevski protokol: Kraljica Letizia sjela tijekom audijencije

Pogledaj galeriju