u parizu

Kolinda se vratila na tribine: Objavila je novu fotografiju, evo što je poručila Donni Vekić

30.07.2024 u 17:27

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić u osmini finala Olimpijskih igara igra pobijedila je drugu nositeljicu, Amerikanku Coco Gauff, a podrška s tribina u Francuskoj bila joj je i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović vratila se na sportske tribine u Parizu. Naime, nakon što je na rukometnoj utakmici između Hrvatske i Slovenije na Olimpijskim igrama u Parizu Jakov Kitarović navijao sam, mnogi su se pitali gdje je Kolinda, inače strastvena ljubiteljica sporta.

No, Kolinda se sada vratila na tribine i na Facebooku podijelila fotografiju s tribina i izrazila podršku našoj tenisačici Donni Vekić. Najbolja hrvatska tenisačica Donna Vekić je osmini finala Olimpijskih igara igra pobijedila drugu nositeljicu, Amerikanku Coco Gauff 7:6, 6:2, a to je s tribina gledala i Kolinda, u pratnji svog supruga Jakova.

Nova fotografija s tribina

Na podijeljenoj fotografiji nasmiješena i dobro raspoložena Kolinda pozira u veselom društvu, a svi zajedno drže i zastavu. Na fotografiji je i njezin suprug Jakov. U opisu fotografije Kolinda je napisala: 'Uvijek uz tebe naša najdraža, talentirana, predivna Donna Vekić! Idemo dalje!'

Nema sumnje, bivša predsjednica uživa u sportskom ozračju Pariza i zdušno s tribina bodri sve naše predstavnike na ovogodišnjim Olimpijskim igrama. Premda je rukometnu utakmicu između Hrvatske i Slovenije preskočila te je Jakov Kitarović je navijao sam, Kolinda se sada ponovno vratila na tribine.

Viđeni na vaterpolskoj utakmici

A njezina prisutnost na tribinama ne prolazi nezapaženo, dok redovito nezaboravne trenutke dijeli sa svojim pratiteljima na društveni mrežama.

Jakov Kitarović i Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM/PIX

Tako je u petak objavila novi romantični prizor sa suprugom Jakovom Kitarovićem ispred Eiffelovog tornja, a zatim je osvanula i fotka sa Zlatkom Matešom i njegovom suprugom Blankom. Skupa su pratili naše Barakude koji su pobijedili Crnu Goru.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević