POHVALILA SE

Kolinda stigla u Pariz pa pozirala s Emmanuelom Macronom: 'Uzbuđenje i iščekivanje'

24.07.2024 u 20:04

Bionic
Reading

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović ovih dana nalazi se u francuskoj prijestolnici gdje je stigla povodom svečanog otvorenja 33. Olimpijskih igara koje se očekuje ovog petka

Bivša hrvatska predsjednica u Francuskoj je po službenoj dužnosti. Prije nešto manje od tri godine imenovana je predsjednicom Povjerenstva za nadzor izbora budućeg domaćina Olimpijskih igara, a na to ju je mjesto imenovao Međunarodni olimpijski odbor.

O svom dolasku u francusku prijestolnicu obavijestila je svoje brojne pratitelje na društvenim mrežama, serijom fotografija koju je započela fotografijom na kojoj pozira s aktualnim francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom.

'Uzbuđenje i iščekivanje su u zraku dok odbrojavamo posljednje dane do nezaboravnog sportskog ljeta i ceremonije otvaranja Igara u Parizu. Zadovoljstvo je ponovno biti s vama, dragi francuski prijatelji!! Veliki pozdrav iz Pariza!', napisala je Kolinda u svojoj posljednjoj objavi na hrvatskom, engleskom i francuskom.

Pratitelji bivše hrvatske predsjednice i ovu su objavu nagradili brojnim lajkovima i komentarima.

  • +24
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL, Marko Prpic/PIXSELL, Sanjin Strukic/PIXSELL, Patrik Macek/PIXSELL

'Divni ste', 'Naša Kolinda, uvijek najljepša i najelegantnija', 'Uživajte u takmičenjima! I sretno našima!', 'Jedna i jedina predivna, uživajte!', samo su neki o mnogobrojnih komentara upućenih Kolindi Grabar-Kitarović.

Svečano otvaranje Olimpijskih igara u Parizu održat će se ovog petka, 26. srpnja. Boje Hrvatske u Parizu branit će 58 sportaša i 15 sportašica u 15 olimpijskih disciplina.

  • +37
Rukometaši, vaterpolisti i stolnotenisači otputovali na Olimpijske igre Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL