LASKAV ODABIR

Kolinda poput supermodela: 'Pala' na još jednu haljinu brenda koji voli Kate Middleton

11.07.2024 u 10:34

Bionic
Reading

Modni izričaj bivše hrvatske predsjednice s godinama se mijenjao i evoluirao, a posljednjih godina pokazala je da itekako prati trendove i značajne događaje na modnoj sceni

Na počecima karijere, ali i za vrijeme predsjedničkog mandata, bivša hrvatska predsjednica uglavnom je birala haljine strogih linija i klasičnog kroja. No kako joj se karijera razvijala i mijenjala putanje, tako se i njezin stil transformirao. Danas su stroge haljine iza nje, a ona je puno otvorenija za modno eksperimentiranje, što dokazuje svakim pojavljivanjem u javnosti.

Njezin ormar danas obiluje komadima s dizajnerskim potpisom kakvi se mogu pronaći i u ormarina svjetskih ikona stila, poput britanske miljenice Kate Middleton.

Upravo ona poslužila joj je kao glavna inspiracija za izdanje u kojem se polovicom svibnja pojavila na konstituirajućoj sjednici Sabora.

  • +12
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

Kolinda i Kate Middleton nose brend Edeline Lee

Tom zelenom modelu haljine iz ormara Kate Middleton, s potpisom brenda Edeline Lee, sada je pridružila najnoviji.

Bivša hrvatska predsjednica na društvenim mrežama otkrila je da se trenutno nalazi u Washingtonu te je imala priliku sudjelovati na novom izdanju NATO-ovog javnog foruma.

Tim povodom osvanula je u najnovijem modelu haljine londonskog brenda koji, poput onog u zelenoj boji, krasi efektan pojas s metalnom kopčom.

Po cijeni od gotovo 1400 eura još uvijek je dostupan u web trgovini brenda, a zanimljivo je da je u istoj haljini početkom svibnja viđena legendarna ljepotica s modnih pisti, Amerikanka Christy Turlington.

I dok je ona plavu haljinu brenda Edeline Lee spojila s nude cipelama četvrtastog potplata, odabir bivše hrvatske predsjednice činio je par bijelih cipela s metalnim detaljima brenda Salvatore Ferragamo.