ZAJEDNO NAVIJALI

Kolinda snimila novi selfie - uz Jakova na fotki se našao i dobro nam znani domaći par

28.07.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović objavila je novi selfie snimljen tijekom navijanja za hrvatsku vaterpolo reprezentaciju, a akteri istog privukli su veliku pažnju

Da uistinu uživa u Parizu, ali i da zdušno bodri sve naše predstavnike na ovogodišnjim Olimpijskim igrama, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pokazala je i u najnovijem Instagram Storyju.

Danas je tako sa suprugom Jakovom Kitarovićem, s kojim je i stigla u francusku prijestolnicu, s tribina bodrila naše Barakude, a u navijanju im se pridružio i dobro nam poznati domaći par.

Naime, samo red iza njih našli su se Blanka i Zlatko Mateša, koji su rado pristali na zajednički selfie s Kolindom i Jakovom. Svo četvero nasmijano je poziralo, a Kolinda je nakon toga objavila i fotografiju s ministrom turizma i sporta Tončijem Glavinom.

Jakov Kitarović i Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Pixsell / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM/PIX

Inače, Kolinda i Jakov prisustvovali su svečanom otvorenju ovogodišnjih Olimpijskih igara u Parizu, a tom je prigodom bivša predsjednica objavila i dvije fotografije snimljene s Eiffelovim tornjem u pozadini. Nakon kratkog poziranja smjestili su se na tribine na kojima su na kraju morali na sebe staviti prozirne kabanice, budući da kiša nije išla u prilog otvorenju.

Dapače, nije prestajala padati sve do samog finala i završetka, kada je zapaljen olimpijski plamen.