BOHO CHIC RASKOŠ

Pohvalila se novim ulovima: Kraljici Letiziji sjajno pristaje najveći trend ljeta

31.07.2024 u 12:35

Bionic
Reading

Svakim svojim pojavljivanjem u javnosti, španjolska kraljica potvrđuje svoj visoki modni status. U svojoj ljetnoj rezidenciji smještenoj u Palmu, na otoku Mallorca, sada je izazvala senzaciju u boemskoj haljini i sandalama brenda koji obožava i Kate Middleton

Svako njezino pojavljivanje to više potvrđuje - španjolska kraljica Letizia ima posebno izoštren osjećaj za stil.

U sklopu otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, domaćinima je odala počast u Diorovoj haute couture kreaciji s vezom i detaljima od baršuna.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Abd Rabbo Ammar/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nekoliko dana kasnije, ovoga puta u Španjolskoj, na 14. izdanju Atlàntida Mallorca Film Festa u Palmi, ponovno je izazvala senzaciju. Njezinim stajlingom dominirala je 'tekuća' haljina s potpisom njemačkog brenda Boss, a nju je upotpunila pristupačnim metalik sandalama s remenčićima s polica španjolskog Manga.

  • +7
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: ANDREWS ARCHIE/ABACA / ABACA PRESS / ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

I na ljetnoj pauzi od kraljevskih angažmana španjolska kraljica Letizia ne miruje. U Palma de Mallorci, popularnom ljetovalištu španjolskih kraljeva i svjetskog jet-seta još od davne 1838. godine, ponovno je ukrala pozornost - ovoga puta na večeri u palači Marivent.

Kraljica Letizia prigrlila boho chic estetiku

Prateći boho chic trend, koji i ovoga ljeta dominira modnom scenom, njezinim posljednjim stajlingom dominirala je boemska haljina ukrašena upečatljivim narančastim printom.

Poput srebrne haljine slip kroja, i ovaj model haljine novitet je u njezinom kraljevskom ormaru, a stiže s potpisom britanskog brenda Maksu.

  • +3
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Chema Clares/GTRES / Shutterstock Editorial; ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency; Miguel Cordoba / Sipa Press i BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia; montaža tportal

Dužine midi i kaftan stila, krasili su ju zlatni detalji poput poruba na dekolteu, dok je laskavi kroj naglašen pojasom oko struka.

Kao na nedavnoj svečanosti zatvaranja filmskog festivala Atlàntida Mallorca, kraljica Letizia prilikom kreiranja ovog izdanja imala je slični modni pristup, zlatne detalje na haljini naglasivši obućom.

Sudeći po njezinom odabiru sandala, kao i činjenici da je većinu ovog angažmana provela sjedeći, kraljica Letizia još uvijek ima ortopedskih problema zbog kojih se posljednjih mjeseci u potpunosti oprostila od ideje nošenja omiljenih štikli.

Spomenute sandale s ravnim potplatom krase pleteni remenčići zlatna sjaja koji su se savršeno nastavili boho chic vibru njezina novog izdanja.

Poput haljine i ove sandale su novitet u ormaru španjolske kraljice. Djelo su francuskog modnog brenda Sézane, čije modne dodatke nerijetko bira britanska miljenica Kate Middleton.