LJETNI POGODAK

Bez trunke šminke i u najvećem trendu sezone: Kraljica Letizia zna kako privući pozornost

24.08.2024 u 14:45

Bionic
Reading

U vrlo laganom i udobnom ljetnom izdanju, španjolska kraljica ukrala je svu pozornost na ulicama Madrida

Španjolski kraljevski par ovoga tjedna vratio se u Madrid te je, iskoristivši posljednje dane odmora, odlučio uživati ​​u večeri u restoranu La Lonja del Mar, a potom i šetnji centrom grada.

Kao i obično, modni odabir kraljice Letizije i ovoga puta našao se u glavnom fokusu. Za večeru sa suprugom osvanula je u posve ležernom izdanju kojim su dominirali komadi bijele boje.

večer u madridu

Kraljica Letizia izgleda neprepoznatljivo: 'Uhvaćena' u spontanom izlasku s kraljem

Pogledaj galeriju

Kao i brojne ljubiteljice mode ove sezone, i španjolska kraljica nije imuna na boho chic estetiku, kakvu je istaknula od glave do pete.

Poluprozirnu bluze s cvjetnim vezom nosila je s blago opuštenim hlačama na nabore, a posebno zanimljivi bili su dodaci kojim je ovu kombinaciju učinila jedinstvenom.

Dodaci ručne izrade

Umjesto omiljenih špagerica, španjolska kraljica opredijelila se za ravne sandale s remenčićima brenda Tannit Butter, čija je osnivačica španjolska influencerica Mónica Anoz.

Ručno izrađene u Španjolskoj od mješavine kvalitetne kravlje kože i antilopa, preko rista imaju debele kožne remenčiće i savršeno dočaravaju trendovsku boho chic estetiku, baš kao i kraljičin odabir torbe.

Upravo on postao je zvjezdani dodatak njezina posljednjeg looka. Kao i spomenute sandale, model kukičane torbice s kožnim remenom nazvan Ainara nosila je početkom kolovoza uz ružičasti outfit. Sada se, međutim, odlučila za besprijekornu bijelu koja ljeti ne izostaje kako bi istaknula preplanuli ten.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Hipijevska torba proizvedena u Španjolskoj

Spomenuta torba je kreacija Josune González, osnivačice brenda Deco Etxe, specijaliziranog za heklane komade.

'Želim od srca zahvaliti kraljici Letiziji na vrlo važnoj gesti koju je učinila prema mom radu, pokazujući jedan od mojih dizajna. Iza svakog komada stoji mnogo sati rada i predanosti, a spoznaja da se sve to cijeni čini me jako važnim davanje vidljivosti obrtima i malim poduzetnicima uvijek ću biti zahvalan na ovoj lijepoj gesti', početkom kolovoza na društvenim mrežama napisala je dizajnerica torbe.