pun pogodak

Grčka princeza ima haljinu na kojoj bi joj pozavidjela i Letizia, ali cipele su pravi hit

01.08.2024 u 12:30

Bionic
Reading

Marie-Chantal Miller zablistala je spektakularnoj košulja haljini, ultimativno bezvremenskom komadu kakav bi se vrlo lako mogao naći i u ormaru modne ikone, kraljice Letizije

Ormar Marie-Chantal Miller jedan je od onih na koji sa žudnjom gledaju brojne zaljubljenice u modu. na kojima joj najviše zavide. Supruga grčkog prijestolonasljednika, princa Pavlosa, nosi najekskluzivnije robne marke, ali je i odvažna prihvatiti najnovije trendove, no uvijek s dozom sofisticiranosti i klasike. A ovog puta izbor je pao na košulja haljinu, model koji baš nikada ne izlazi iz mode.

Ovog su ljeta haljine s printom glavni odjevni komadi, pomalo u suprotnosti s minimalizmom koji je vladao prethodne godine. Tako ove sezone trijumfiraju originalni printevi i jarke boje, a tom trendu se pridružila i Marie-Chantal Miller noseći haljinu talijanskog brenda La DoubleJ.

Grčka princeza odabrala je ovaj look za večeru s prijateljicama povodom pokretanja suradnje s brendom dizajna i dekoracije Alice Naylor-Leyland, na kojem je bila i njezina kćer Maria-Olympia. Događaj održan u Hamptonsu, omiljenom mjestu za ljetni odmor njujorške elite, prisustvovala su značajna imena iz svijeta mode: od Lauren Santo Domingo do dizajnerice Tory Burch i stilistice Rachel Zoe.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Poput kraljice Letizije, Marie-Chantal obožavateljica je košulja haljina , čiji je uzorak obično vrlo raznolik i laskav. Pogotovo kada se odabere dizajn koji ističe struk te je midi duljine. A košulja haljina u varijanti ljubičaste boje je sezonski hit. Naime, ljubičasta je jedan od vodećih tonova na jesensko-zimskim modnim pistama, tako da ovaj izgled itekako najavljuje trendove koji dolaze.

  • +19
Princeze Maria-Olympia i Marie-Chantal Izvor: Profimedia / Autor: Jared Siskin / Getty images / Profimedia

A uz hit haljinu grčka princeza je nosila u jednako dobre cipele. Naime, njezine cipele su apsolutni ljetni trend, a riječ je o špic natikačama i malom petom koje su vladale modnom scenom 90-ih. Maria-Chantall odabrala je model u bijeloj boji brenda The Row koji su osnovale sestre Olsen i koji je tihi luksuz učinio modernim.

  • +16
Košulja - haljine Izvor: Profimedia / Autor: Tim Regas / MEGA / The Mega Agency / David Dee Delgado / Getty images / Profimedia