visoki status

Žive život grčkih bogova; evo tko su članovi grčke kraljevske obitelji

10.08.2023 u 06:11

Bionic
Reading

Potomci pokojnog posljednjeg kralja Grčke više nisu na službenoj vlasti, no njihov život daleko je od onog koji žive ostali Grci. Skupocjena putovanja i luksuzne nekretnine, elitno društvo i cijenjene škole, grčka kraljevska obitelj u punom je smislu vladar društvenog svijeta

Kada je 10. siječnja 2023. umro Konstantin II. s njime je umro i dio grčke povijesti. Naime, njegovi potomci više neće izvršavati službenu vlast, ali njihova uloga u Grčkoj i dalje je prisutna. Vladaju iz svoje vile na Upper East Sideu na Manhattanu, a prijestolonasljednik Pavlos i njegova supruga Marie-Chantal i dalje uživaju visok status na društvenoj ljestvici.

Obitelj prijestolonasljednika Pavlosa više ne živi u Grčkoj, a svoju su sreću pronašli u gradovima itekako bogatog i vibrantnog lifestylea. Dok Pavlos, Marie-Chantal te prinčevi Odysseas-Kimon, Aristidis-Stavros i Achileas-Andreas žive u New Yorku, princeza Maria-Olympia smjestila se u Londonu, dok princ Constantine-Alexios putuje između Londona i New Yorka.

Njihov posh život teško je popratiti, no oni koji ih poznaju kažu da su sjajni domaćini i duše svih zabava!

54-godišnja Marie-Chantal rado je ugošćivala elitno društvo u njihovoj vili u Cotswoldsu te na prostranom imanju Gunnerside u Yorkshireu, no londonski šušur zamijenila je onim na Manhattanu pa često posjećuje elitna mjesta kao što su Eli's, Gina La Fornarina ili Balthazar. Ipak, Marie-Chantal vodi uspješno poslovno carstvo vlastite linije dječje odjeće, ali rado sudjeluje i na raznim drugim projektima.

'U mojoj obitelji maniri i ljubaznost su zaista važni', otkrila je jedanput Marie-Chantal za koju se kaže da je u svoju djecu usadila skromnost, unatoč visokom mjestu na društvenoj ljestvici!

Baš poput majke, princeza Olympia je rado i često viđen gost na raznim it lokacijama Londona pa je i postala prava lifestyle ikona čiji životni tempo mnogi gledaju s divljenjem. Često posjećuje modne revije te je ambasadorica Aquazzure i Louis Vuittona.

  • +3
Grčka princeza Maria-Olympia Izvor: Profimedia / Autor: Zabulon Laurent/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osim zbog karijere modela, princ Constantine-Alexios u posljednje je vrijeme često u medijima zbog ljubavne veze s 12 godina starijom britanskom glumicom Poppy Delevingne koja je nedavno viđena u društvu princeze Olympije na Wimbledonu koja ju je srdačno prihvatila u obitelj.

22-godišnji Achileas-Andreas, baš poput starijeg brata, pronašao je ljubavnu sreću s poznatom it djevojkom! Njegova odabranica je Isabella Massenet, nasljednica prestižnog Net-a-porter carstva.

Prinčevi Odysseas-Kimon, Aristidis-Stavros i Achileas-Andreas trenutno se školuju u New Yorku, a očekuje ih vrlo zanimljivo odrastanje u najvišim društvenim krugovima.

ZARA TINDALL

Savršen spoj: Kraljičina unuka izgleda chic u lepršavoj haljini i espadrilama

Pogledaj galeriju