Sara Parker-Bowles

Kraljičina snaha otkrila: Evo kakva baka je kraljica Camilla

07.08.2023 u 18:52

Bionic
Reading

Kraljica Camilla službeno je ušetala u živote prinčeva Williama i Harryja 2005. godine udajom za princa Charlesa. Iako se o njoj piše većinom u kontekstu kraljevskih dužnosti, njezin sin Tom i kći Laura velika su podrška britanske kraljice koja uživa i u ulozi bake

Iako je češće fotografirana uz prinčeve Louisa i Georgea te princezu Charlotte, rijetko tko zna da je kraljica Camilla čak peterostruka baka! Kraljica koju se često doživljavalo kao izrazito hladnu i nepristupačnu osobu ima i svoju nježniju stranu, a to najbolje znaju oni koji ju poznaju u dušu. O njezinom karakteru ponešto je otkrila Sara Parker-Bowles, bivša supruga njezinog sina Toma.

Sara Parker-Bowles sa sinom kraljice ima dvoje djece: 15-godišnju Lolu i 13-godišnjeg Fredericka, a otkrila je i u kakvom su odnosu djeca s bakom koja je ovog svibnja postala kraljica.

'Ona je super baka. Vrlo je praktična i jako zainteresirana. Želi znati sve što izrađuju. Voli nakit i jako je upućena u njega. Lola je također opsjednuta njime, pa uvijek razgovaraju o tome', izjavila je Sara otkrivši što povezuje Camillu s njezinom 15-godišnjom unukom.

Osim s djecom Toma i bivše supruge Sare, Camilla je bliska i s Laurinom 15-godišnjom kćeri Elizom te njezinim 13-godišnjim blizancima Louisom i Gusom.

Njezini unuci bili su prisutni i na ceremoniji krunidbe u Westminsterskoj opatiji u svibnju, a pripala im je čast da budu časni paževi kraljice Camille i kralja Charlesa. Tako su uz kraljicu hodali njezina tri unuka Gus, Louis i Frederick i pranećak Arthur Elliot.

kraljevska krema

Pogledajte tko je sve pozvan u Buckinghamsku palaču uoči krunidbe

Pogledaj galeriju