ODMOR U PALMI

Zaljubljeni kao prvog dana: Kraljica Letizia s obožavanjem gledala u supruga

07.08.2023 u 09:59

  • +3

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI

Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press i BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolski kraljevski par, kraljica Letizia i kralj Felipe VI, s obitelji odmaraju u svojoj ljetnoj rezidenciji u Palmi, na otoku Mallorca. Osim kćeri, princeze Leonor i infante Sofije, s njima je tamo i Felipeova majka, bivša kraljica Sofia

Subotu uvečer španjolska kraljevska obitelj odlučila je provesti u izlasku, pa su se tako uputili u restoran Mia, koji se nalazi u Palma de Mallorci, gdje su za njih spravljene najukusnije delicije.

50-godišnja španjolska kraljica Letizia izgledala je sjajno u crvenoj haljini s potpisom Manga, a koju je uparila s ravnim parom zlatnih sandala.

No, osim odličnog stajlinga, po kojem je kraljica Letizia odavno poznata, ovoga je puta 'u oko upao' sasvim drugi detalj. Naime, fotografi, koji su s nestrpljenjem čekali da kraljevski par napusti restoran i tom im prilikom pozira, snimili su fotografije za pamćenje.

  • +5
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U trenutku izlaska, Letizia i Felipe izmijenili su nekoliko riječi s ostatkom društva, ali i zaposlenicima restorana, a ono što je jasno kao dan je da je par još uvijek zaljubljen kao prvog dana.

Iako su u braku već 19 godina, kraljica Letizia i dalje s obožavanjem gleda svog supruga, kralja Felipea VI, s kojim je dobila i dvije kćeri - princezu Leonor i infantu Sofiju. Dok ga je gledala zaljubljeno u oči, s rukama ga je nježno dodirivala po leđima, a sudeći po osmijehu na licu kralja, dodiri i pogledi u javnosti nimalo mu ne smetaju.

dobar izgled

Kraljica Letizia ima odličan stajling: Ne zna se jesu li bolje espadrile ili haljina

Pogledaj galeriju

Uz njih na večeri je bila i Felipeova majka, bivša kraljica Sofia, koju su pod ruku držale unuke, dok je kraljica Letizia pridržavala njezinu sestru, grčku princezu Irene.