SAOIRSE RONAN

Ludo dobro izdanje holivudske plavuše: Ovako zanimljivu haljinu dugo nismo vidjeli

01.10.2024 u 18:31

  • +3

Saoirse Ronan

Izvor: Profimedia / Autor: Gregory Pace / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Nakon što je osigurala mjesto na listama najbolje odjevenih dama na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja, poznata irska glumica započela je promo turneju svog novog filma pa nastavila besprijekoran modni niz

'The Outrun' naslov je novog filma s glumicom Saoirse Ronan u glavnoj ulozi. Ovoga ponedjeljka promovirala ga je u New Yorku, pritom serviravši otkačeno izdanje u grunge maniri.

Njezin odabir činila je haljina s tartan uzorkom koji je na ovoj kreaciji djelovao poput podstave lovačke jakne što je, između ostalog, dao naslutiti detalj etikete i smeđi ovratnik od samta istaknut na bedrima.

Ostatak ove kreacije bio je sastavljen od nečega što je izgledalo poput smeđeg najlonskog materijala, koji se križao oko glumičinih nogu, dok su se patentni zatvarači 'vrtjeli' oko njezinih leđa.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Tri potpuno različite tkanine spojene su za dekonstruirani i potpuno moderan dizajn haljine koja nije djelo kraljice punka Vivienne Westwood - iako bi to brojni mogli pomisliti.

Ova nesvakidašnja kreacija u duhu grunge mode dio je aktualne kolekcije brenda Hodakova čija je osnivačica, švedska dizajnerica Ellen Hodakova Larsson, ove godine postala dobitnicom prestižne LVMH nagrade za mlade dizajnere.

Njezinu haljinu s detaljem halter ovratnika, poznata irska glumica kompletirala je parom crnih salonki, dok je modne dodatke odlučila izostaviti.

Haljina poput torbe od najlona

Preko Velike bare, točnije u francuskoj prijestolnici, pop zvijezda Katy Perry također je ukrala pozornost u dekonstruiranoj kreaciji.

Na novoj reviji modne kuće Balenciaga osvanula je u crnoj haljini brenda koja djeluje poput nekolicine torbi od crnog najlona spojenih u haljinu, što je dodatno naglašeno detaljima poput patentnih zatvarača i sjajnog remenja.