POP IKONA

Izdanje o kojem se govori: Lady Gaga donijela dozu drame na crveni tepih

26.09.2024 u 09:22

  • +2

Lady Gaga

Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

'Joker: Ludilo u dvoje' naslov je iščekivanog nastavka filma redatelja Todda Phillipsa koji je ove srijede imao svečanu premijeru u Londonu. Glumcu Joaquinu Phoenixu u novom nastavku pridružila se pop ikona Lady Gaga, a na crvenom tepihu dokazala je da metodsko odijevanje ima u malom prstu

Lady Gaga oduvijek pridaje veliku pozornost svom vizualnom imidžu. Bez obzira nosi li avangardne haljine s potpisom McQueena, haljine od mesa ili kaubojski šešir ružičaste boje, na nju uvijek možete računati za dozu modne drame na crvenom tepihu.

Ne iznenađuje stoga njezino posljednje izdanje u kakvom se pojavila na londonskoj premijeri svog novog filma 'Joker: Folie à Deux', nastavka danas kultnog filma s Joaquinom Phoenixom u glavnoj ulozi.

Gaga je u spomenutom filmu utjelovila Harley Quinn, u toj ulozi naslijedivši Margot Robbie, koja se danas nalazi u slatkom iščekivanju prinove.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Lady Gaga poput Harley Quinn na crvenom tepihu

Jokerovu partnericu u zločinu, 38- godišnja zvijezda svojim modnim odabirom, kao i make-upom, doslovno je dočarala na filmskoj premijeri.

Tim činom Gaga se pridružila popisu kolegica predvođenih Zendayom koje modne odabire redovito prilagođavaju liku koji utjelovljuju, odnosno projektu koji trenutno promoviraju.

Navedeno je postigla vatreno crvenom kombinacijom kakvu bi nesumnjivo nosila i Harley Quinn (iako je za ovaj film nazvana Lee Quinzel).

Spomenutu kombinaciju stvorenu od kratkog bolera dramatičnih rukava i duge haljine s raskošnim donjim dijelom, samo za Gagu stvorio je dizajner Hedi Slimane na čelu modne kuće Céline, dok se za cjelokupan look pobrinuo stilistički dvojac Sandra Amador i Tom Eerebout.

Dramatični make-up i frizura ukrali show

Više od raskošne kreacije u kakvoj je Gaga prodefilirala crvenim tepihom u Londonu bio je zanimljiviji glam segment njezina izdanja.

Lik Harley Quinn u potpunosti je utjelovila make-upom u znaku kristalne suze, a zatim i 'luđačkom' verzijom crnog boba s pramenovima crvene boje.

Vizažistica Sarah Tanno zaslužna je za ovaj make-up Lady Gage, dok se frizer i vlasuljar Frederic Aspiras pobrinuo za oštri bob.