LOUIS VUITTON DJEVOJKA

Ni ona nije odoljela boho stilu: Emma Stone prihvatila vrući trend u efektnoj haljini

07.10.2024 u 09:18

  • +3

Emma Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Lev Radin / Zuma Press / Roger Wong / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Prije manje od tjedan dana, look koji je debitirao na novoj pariškoj reviji brenda Louis Vuitton stigao je na crveni tepih zahvaljujući slavnoj oskarovki

U nošenju kreacija s potpisom brenda Louis Vuitton, nitko nije tako dobar kao Emma Stone.

U subotu navečer, pojavila se na crvenom tepihu 62. izdanja Filmskog festivala u New Yorku, odjevena u prozračnu prugastu haljinu koja je debitirala prije samo pet dana na Tjednu mode u Parizu.

Njezin svježi komplet bio je izrađen od prozirne bež tkanine prošarane crnim uzorkom chevron, omogućujući da se zaviri u ono što je nosila ispod (a što nije).

Slijedeći izvorni stajling s piste, Stone je ispod ovog prozračno modela istaknula crni bodi s visokim ovratnikom, koji je u desnom dijelu kreacije istaknut u cijelosti.

Čvorovi s obje strane gornjeg dijela po uzoru na pončo dodali su malo oblika ovoj fluidnoj haljini, dok su se vrpce od dodatne tkanine spuštale niz ruke.

Dvostruka dobitnica Oscara prošetala je tepihom u crnim štiklama remenčićima, a štedljivo je dopunila stajling sa dodatkom zlatne ogrlice s više razina ukrašene privjescima Louis Vuitton. Jednostavnost stajlinga pratila je make-upom s crnom olovkom za oči i ružem u boji bobičastog voća, dok je prepoznatljivu crvenu kosu nosila u laganim valovima.

Nakon glumačkih u producentskim vodama

Između promo turneja filmova redatelja Yorgosa Lanthimosa čija je glavna zvijezda, Stone je ove godine ostala zaposlena promovirajući sve svoje glumačke projekte (i u zanosnim izgledima s crvenog tepiha).

Međutim, na novom izdanju Filmskog festivala u New Yorku pojavila se u ulozi producentice filma 'A Real Pain'. Drama prati neusklađene rođake Davida (Jesse Eisenberg) i Benjija (Kieran Culkin) dok obilaze Poljsku u čast svoje bake.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo