DIANE KRUGER

U kožnoj jakni na crvenom tepihu: Slavna Njemica ukrala je svu pozornost

04.10.2024 u 15:08

  • +3

Diane Kruger

Izvor: Profimedia / Autor: Eventpress Berndt / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Iz prvih redova na revijama u Parizu, najpoznatija Njemica u Hollywoodu ovog je tjedna stigla do crvenog tepiha u Hamburgu

Gdje god se pojavi, slavna Diane Kruger izaziva posebnu pozornost svojim modnim odabirima.

Na nedavno održanom Tjednu mode u Parizu debitirala je s novim imidžem, prigrlivši bakreno crvenu boju kose, nakon što je dugi niz godina njegovala imidž plavuše.

S novim lookom debitirala je na reviji modne kuće Chloé, odjevena u boho chic izdanje koje se po mnogočemu razlikuje od onoga u kakvom se ovoga tjedna pojavila na crvenom tepihu u Hamburgu.

Kruger je u rodnu Njemačku stigla s ciljem promocije svog novog filma 'The Shrouds'.

Riječ je o znanstvenofantastičnom filmu čiji scenarij i režiju potpisuje David Cronenberg, a uz 48- godišnju Kruger, njegovu glumačku postavi čine Vincent Cassel, Guy Pearce i Sandrine Holt.

U društvu njemačkog redatelja Fatiha Akina, Kruger je prodefilirala crvenim tepihom odjevena u crne komade od glave do pete - sa predimenzioniranom jaknom od kože u glavnom fokusu.

Riječ je o modelu s potpisom proslavljene poljske dizajnerice Magde Butrym, čiji dizajn dopušta da se nosi poput haljine, što je Kruger u konačnici i učinila.

Detaljem mrežastih najlonki s uzorkom ovom looku darovala je dozu seksepila, dok je od nakita nosila jednu bisernu naušnicu, kakvom je oplemenila frizuru zalizane punđe s razdjeljkom.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Kožna jakna poput haljine ili kompleta

Poznata Njemica nije jedina došla na ideju nošenja predimenzionirane jakne od kože poput haljine ili chic kompleta.

Na nedavnoj premijeri nove sezone Netflixove serije 'Monsters', njezina glumačka kolegica Chloë Sevigny pojavila se u kožnoj jakni dizajnerice Phoebe Philo koja je dizajnom oponašala komplet stvoren od kožne jakne bomber stila i plisirane minice.

  • +2
Chloe Sevigny Izvor: Profimedia / Autor: Unique Nicole / AFP / Profimedia