WOW EFEKT

Postala je pravi hit na crvenom tepihu: Ova 'lisnata' haljina očarala je slavne dame

07.10.2024 u 12:01

Bionic
Reading

Zvijezda 'Kućanica' posljednja je dama u slavnom nizu koja nije odoljela 'lisnatoj' haljini brenda Oscar de la Renta

Eva Longoria i ove godine nije propustila događanje Global Gift Gala koje se ove subote održalo u pariškom hotelu Four Seasons.

Na ovoj gala zabavi pojavila se u društvu šestogodišnjeg sinčića Santiaga, koji je tu večer debitirao na crvenom tepihu, a za ovo događanje ponovno je angažirala stilisticu Maeve Reilly.

  • +2
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Sebastien Fremont / Starface / Profimedia

Njihova nova suradnja rezultirala je stvaranjem glamuroznog izdanja s poznatom haljinom u glavnoj ulozi.

Predstavljena u pre-fall kolekciji Oscara de la Rente, ističe se motivom presijavajućeg lišća, strateški ušivenim na prozirnom materijalu.

Wow efekt koji prirodno stvara ova haljina Longoria je uz sugestije Reilly naglasila teniskom ogrlicom i narukvicom brenda APM Monaco.

'Lisnata' haljina koja je osvojila slavne dame

U crvenoj boji rubina, prepoznatljivu haljinu brenda Oscar de la Renta nosila je novopečena milijarderka Selena Gomez na (odgođenoj) dodjeli nagrada Emmy održanoj početkom siječnja.

Te večeri Gomez se po prvi put pojavila zajedno na crvenom tepihu s partnerom Bennyjem Blancom, a za njezino besprijekorno izdanje te večeri pobrinula se stilistica Erin Walsh.

  • +6
Selena Gomez Izvor: Profimedia / Autor: MATT BARON/BEI / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / FREDERIC J. BROWN / AFP / PROFIMEDIA

Već idućeg mjeseca u kobaltno plavoj verziji ove efektne haljine pojavila se glumica Jessica Chastain.

Stilistica Elizabeth Stewart, čije slavne klijentice uključuju dame poput Cate Blanchett i Julije Roberts, u tu haljinu Oscara de la Rente Chastain je odjenula za novo izdanje dodjele nagrada The Independent Spirit.

Ipak, verzija kakvu je odabrala slavna riđokosa glumica razlikuje se od Selenine i Evine po detalju dugih resica u donjem dijelu.

Chastain je dodala par Jimmy Choo platformi od lakirane kože, upotpunivši svoj glamurozni look za dodjelu dodatkom velikih naušnica ringova.