na crvenom tepihu

Jednostavna haljina s detaljem koji je pun pogodak: Nicole Kidman dugo nije izgledala ovako dobro

21.10.2024 u 08:48

Bionic
Reading

Kidman se na svečanoj večeri Academy Museum Gala 2024 pridružila Nicole Richie, Kim Kardashian, Demi Moore, Evi Longoriji i mnogim drugima na crvenom tepihu prepunom zvijezda. Tom prigodom Nicole je pažnju privukla dramatičnom, crnom haljinom s efektnim detaljem

Nicole Kidman bila je među gomilom zvijezda i slavnih osoba s A liste koji su prisustvovali svečanosti Academy Museum Gala 2024. u subotu u Los Angelesu. Oscarom nagrađena glumica pridružila se Pameli Anderson, Ariani Grande i drugima na crvenom tepihu.

Za tu posebnu prigodu Kidman se odlučila za elegantan monokromatski look s daškom senzualnosti iz Balenciage. Tako je Nicole nosila crnu haljinu bez rukava s ravnim izrezom, stegnutim strukom i suptilno proširenom suknju s kratkim šlepom.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Efektan detalj

Iako je haljina djelovala jednostavno, leđa su otkrila senzacionalan detalj. Naime, stražnji dio Nicoline haljine s imala je duboki prorez ostavljajući leđa do pola golim, a na samom rubu nalazi se efektan element nalik mašni na stražnjem dijelu struka. Za potpuno glamurozan efekt glumica je Balenciaginu haljinu uparila s koordiniranim opernim rukavicama.

  • +6
Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Što se tiče modnih dodataka, zvijezda filma 'Babygirl' odlučila se za jednostavan, elegantan sat i svjetlucave statement naušnice. Zlatnoplavu kosu skupila je u niski konjski rep ostavivši nekoliko pramenova da joj uokviruju lice.

Balenciagina ambasadorica

Inače, Nicole se Balenciagi kao ambasadorica brenda pridružila u prosincu 2023. 'Balenciaga je bila uz mene kroz neke od najupečatljivijih događaja u mom životu, od mog vjenčanja do crvenog tepiha dodjele Oscara', rekla je Nicole kada je objavljeno da postaje ambasadoricom španjolske luksuzne modne kuće. 'Uzbuđen sam što ću raditi s Balenciagom kao ambasadorica i radujem se stvaranju novih zajedničkih uspomena.'

Od tada je glumica prisustvovala na nekoliko događanja za Balenciagu, uključujući nedavnu reviju modne kuće za proljeće 2025. tijekom Pariškog tjedna mode.